2777
2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 31 پست
قبلامصرف میکردم اره چاق میکنه من مشکل پنیک داشتم دکترم تجویزکرد الان یه سالی هست دارونمیخورم 

چند سال خوردی راحت ترکش کردی برای بیخوابی هم میخوردی  الان خوبی عزیزم خودش که چاق نمیکنه اشتهارو زیاد میکنه درسته 

از محلول شیوانا استفاده کن، خواصش: جلوگیری از ریزش موها حتی شدید، رشد مجدد موهای ریخته شده، کمک به بلند شدن موها ماهی ۵-۱۰ سانت، تعدیل چربی سر و مو، از بین رفتن شوره سر، ضخیم شدن موها و در نتیجه حجیم شدن موها، براق شدن موها، نرم و ابریشمی شدن موها

مواد محلول: پودر حنای تازه، روغن زیتون طبیعی، روغن نارگیل طبیعی

مقدار حنا رو با توجه به جنس موهاتون باید به محلول اضافه کنید

موهای خیلی خشک (۱ قاشق مربا خوری سر پر)

موهای خشک (۲ قاشق مربا خوری سر پر)

موهای معمولی (۳ قاشق مربا خوری سر پر)

موهای چرب (۴ یا ۵ یا ۶ قاشق مربا خوری سر پر)

از ۴ قاشق مربا خوری شروع کنید

و اگه ریزش موهاتون کم نشد یک قاشق مربا خوری بهش اضافه کنید

و اگه دوباره کم نشد یک قاشق مربا خوری دیگه اضافه کنید

موهای خیلی چرب (۸ قاشق مربا خوری سر پر)

حنا رو با یک استکان کمر باریک روغن زیتون و یک استکان کمر باریک روغن نارگیل

مخلوط کنید و بزارید ۲۴ ساعت بمونه و بعد میتونید به کف سرتون بزنید و بعد از  ۲ ساعت با یه شامپوی گیاهی یا شامپو بچه فیروز سرتون و بشورید، به مدت ۳ ماه هر روز یا یک روز درمیون باید از این محلول استفاده کنید و حناتون حتما باید تازه و روغن هاتون باکیفیت باشن، این محلول و داخل ظرف فلزی درست نکنید و قاشق فلزی نباید داخلش بمونه، موهاتون و با آب داغ نشورید و وقتی محلول روی سرتونه ورزش نکنید چون کف سرتون نباید خیس بشه و حنا داخل روغن رنگ باز نمیکنه و به موهاتون رنگ نمیده از این بابت خیالتون راحت، خودم برای ریزش موهام ازش نتیجه گرفتم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.