سلام دوستان من موهام پوست سرم چربع شوره میزنم وریزش خیلی شدید دارم موهام ایقد پربود که حدنداشت الان یک چهارم شده سرم خالی شده راهکاربدید لطفا،ی چیزی که استفاده کرده باشید.پوست سرم خارش هم داره .شپش ندارم😂هرروز حموم هستم ولی بخاطرریزش هرروز شامپو نمیکنم اب خالی میشوذم
یه چیزی که استفاده کردید جواب داده بگید میگن حنا مورد بابابونه خوبه ولی من تاحالااستفاده نکردم.تبلیغات شامپو وای چیرارونکنید که چندبار استفاده کردم الکی بودن.
شدید چون باعث بالا رفتن هورمون مردونه میشه تا مرز کچلی میبره آدمو
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
با دارو میشه کنترلش کرد البته برا من تاثیری ندارن داروها
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
فیناستراید۵ یک سال و نیم، سیپروترون، اسپیرونولاکتن حدودا ۸ ماه ماینوکسیدل حدود یه سال و نیم