2777
2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان چکارکنم باای مشکل

یا شامپو برا موهای چرب بگیر 

یا ضد ریزش

ی آزمایشی بده اگ مشکلی نداشتی

هیر ویت مصرف کن

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

یه چیزی که استفاده کردید جواب داده بگید میگن حنا مورد بابابونه خوبه ولی من تاحالااستفاده نکردم.تبلیغات شامپو وای چیرارونکنید که چندبار استفاده کردم الکی بودن.

کیست باعث ریزش مو میشه؟    

شدید چون باعث بالا رفتن هورمون مردونه میشه تا مرز کچلی میبره آدمو 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

شدید چون باعث بالا رفتن هورمون مردونه میشه تا مرز کچلی میبره آدمو 

یا خدا باید چکار کنیم درمانش چی؟ 

من کاربر هفت ساله هستم ولی امروز تعلیق شدم و دلیلش را  هم نمیدونم باشد که همگی رستگار شویم   
یا خدا باید چکار کنیم درمانش چی؟ 

با دارو میشه کنترلش کرد البته برا من تاثیری ندارن داروها

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

عزیزم شما هنوزم ترانکوبین مصرف میکنی وچه دوزی برای بیخوابی میخوری گفته بودی چاق میکنه اشتهاتو زیاد م ...

قبلامصرف میکردم اره چاق میکنه من مشکل پنیک داشتم دکترم تجویزکرد الان یه سالی هست دارونمیخورم 

چی مصرف کردین

فیناستراید۵ یک سال و نیم، سیپروترون، اسپیرونولاکتن حدودا ۸ ماه ماینوکسیدل حدود یه سال و نیم