2777
2789
عنوان

آزمون آموزش و پرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 85 پست
من پارسال دبیری ریاضی قبول شدم

دبیری ریاضی هستین به سلامتی . عزیزم شهرتون چند نفر میخواست چند سال شرکت کردی تا قبول شدی سخت بود چیا خوندی .منم ارشد ریاضی دارم ۳۹ سالمه ولی تا الان شرکت نکردم به خاطر اینکه اینجا هر سال فقط یه نفر میخوان امیدی ندارم ولی امسال شرکت کردم نمیدونم میشه امید داشت فقط یه نفر میخوان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما داره شرکت کن. شهر ما رشته ی منو فقط یه نفر میخوان .رشته ی شما چیه که ۱۴ نفر میخوان

علوم اجتماعی.

عزیزم نمیخونم که ،اموزگاری ۱۵۰ نفرو میخواست قبول نشد،تهرانم هزارنفر میخواست قبول نشدم.حالا ۱۴ نفرو قبول شم

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
فقط یه نفر میخواست و اولین باری بود که شرکت میکردم

میدونم زیاد ازتون سوال شده شرمنده ولی میشه یکم بیشتر برا منم توضیح بدین منم ارشد ریاضی دارم ولی چند ساله از درس فاصلا گرفتم .چقدر خوندین لازمه که زیاد بخونیم سخته؟

میدونم زیاد ازتون سوال شده شرمنده ولی میشه یکم بیشتر برا منم توضیح بدین منم ارشد ریاضی دارم ولی چند ...

منابع امسال عوض شده

مجبورین بخونین چون از جزوه خلاصه و نمونه سوال خبری نیست

از سایت ای استخدام منابعو بگیر ببین چقدر آشنایی داری

مثلا باید کتاب راهنمای معلم چند تا پایه رو بلد باشی

منابع امسال عوض شده مجبورین بخونین چون از جزوه خلاصه و نمونه سوال خبری نیست از سایت ای استخدام منا ...

پس منابع امسال و دیدین .به نظرتون غیر از راهنمای کتاب های دبیرستان باید آنالیز و ریاضی عمومی وآنالیز عددی و کتاب های دانشگاهم بخونیم؟

پس منابع امسال و دیدین .به نظرتون غیر از راهنمای کتاب های دبیرستان باید آنالیز و ریاضی عمومی وآنالیز ...

اول با منابعی که کتابهاشو گفته(عمومی ها) شروع کنین ساده تر هاشو بخونین،بعد برین سراغ راهنمای معلم ها و اگه وقت اضافه آوردین سراغ دروس تخصصی

چون وقتتون واقعا کمه