2777
2789
عنوان

یعنی هیچکس همپا نبود؟😐

142 بازدید | 11 پست

میخوام چله ایت الله حق شناس وردارم

اینهمه ادم هیچکس همپا نیس که تاپیک قبلم جواب ندادین؟☹

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
برام توضیح میدی چه کارایی باید بکنیم؟

🍃🌺طریقه خواندن زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام 🌺🍃

🍀 #۱ تعداد ۱۰۰ الله اکبر گفته شود.

🍀 #۲ بعداز ۱۰۰ الله اکبر یک بار سلام گفته شود

(اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ)

و یک بار لعن

(اَللّهُمَّ  الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِکَ اَللّهُمَّ  الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتى جاهَدَتِ الْحُسَیْنَ وَ شایَعَتْ وَ بایَعَتْ وَ تابَعَتْ عَلى قَتْلِهِ اَللّهُمَّ  الْعَنْهُمْ جَمیعاً)

فقط لعن و سلام گفته شود بدونه خواندن زیارت عاشورا.

🍀 #۳ از اول زیارت عاشورا شروع به خواندن میکنیم تا ابتدای ۱۰۰ لعن ( #لعن_و_سلام_گفته_نمی_شود ) و ادامه زیارت عاشورا #خوانده_نمی_شود.

🍀 #۴ بلند میشیم و #دو_رکعت_نماز هدیه به امام حسین علیه السلام میکنیم.

🍀 #۵  مجدد تعداد ۱۰۰ مرتبه الله اکبر  می گوییم.

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره رفتم اون تاپیک سومیت رو هم خوندم الان امروز که چهارشنبه س باید همی امروز انجام بدیم؟

وای خدا خیرت دو ساعته میخوام کپی کنم نمیشه

نصفش اومد فقط

آره بهترین روز برای شروع چهارشنبه س

وای خدا خیرت دو ساعته میخوام کپی کنم نمیشه نصفش اومد فقط آره بهترین روز برای شروع چهارشنبه س

و تا چهل روز باید ادامه ش بدیم؟

من صبح میتونستم کاش اون زمان میدیدم

الان باید تا نیم ساعت دیگه اماده شم برم بیرون 

و تا چهل روز باید ادامه ش بدیم؟ من صبح میتونستم کاش اون زمان میدیدم الان باید تا نیم ساعت دیگه اما ...

عااااا

تا موقع غروب هم نمیتونی؟

و تا چهل روز باید ادامه ش بدیم؟ من صبح میتونستم کاش اون زمان میدیدم الان باید تا نیم ساعت دیگه اما ...

تو راه هم میتونی انجام بدی

فقط دو تا دو رکعت نماز داره

اونا تو راه نمیشه

وگرنه بقیش ذکره

باید برم مراسم عزا نمیدونم کی تموم میشه

باشه عزیزم

حق داری

باهات هماهنگ میکنم برای هفته بعد

باشه عزیزم