2789
عنوان

حق باکیه +عکس

199 بازدید | 24 پست

بچه ها ما بخاطر ساس که از طریق دامادمون اومده 

حالا خواهرای عزیز بنده کار نمیکنن 

سم پاشی کردیم 

قرص برنج گذاشتیم 

چند روزه من کار میکنم 22روزه میشورم میگن ما کار نداریم 

اول سم پاشی کردیم بعد شست وشو فهمیدیم باز هست باز وسایلامون گذاشتیم کف خونه باز سم کردیم و قرص برنج گذاشتیم این شده دستای من تازه من کنکورم دارم روزی 10ساعت کار میکنم 

تمام لباسا میشورم و ظرفا و......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب توضیحاتت یه خرده ناقص بود

همه یه جا زندگی میکنین؟ و خواهرات کمک نمیکنن؟ یا اینکه تو معتقدی چون از طریق دامادتون اومده اونا باید بیان منزل شما کمک

بعد از کجا مطمئنین دامادتون آورده؟

خب توضیحاتت یه خرده ناقص بود همه یه جا زندگی میکنین؟ و خواهرات کمک نمیکنن؟ یا اینکه تو معتقدی چون ا ...

اون خواهرم که شوهرش از طریق لباسش اومد با ما زندگی میکنه 

اره کمک نمیکنن همش بهانه میارن

ناراحت درسمم

فداسرت بابا.عیب نداره.ببین ی چی بگم

حالا ک مجبوری توی این شرایط قرار داری همونو انجام بده و حرص چیزی ک نمیتونی انجام بدیو نخور..

درسم میخونی دگ.درک میکنم.اما فکرتو درگی. نکن اینجوری فکرت خسته میشه برا درس خوندن بازدهیت میاد پایین.من جات بودم اهنگ میذاشتم هنزفری تو گوشم و میخوندم باهاشو سمم میزدم.هم استراحت.هم کمک ب بقیه..یکمم ذهنت از درس دور شه بهتره

میگه ک...:ربودی دفتر دل را و افسوس...که سطری هم ازین دفتر نخواندی...همینقدر غمگین🥲

عکست باز نشد ولی درکل سم زدی کافیه دیگه قشنگ که مطمن شدی دیگه ساس نیست شستشو کنید فکر کنم وسواس هم داری نمیخواد خودتو انقدر اذیت کتی بجای اینکار بشین درس بخون عزیزم بقیه انجام نمیدن شما چرا انقدر کار میکنی راحت بشین فردا ازت تشکر میکنند ؟ نه

بفکر خودت باش انقدر این حرفو هرروز میزنم که خسته شدم بزور هم نمیشه بقیه رو مجبور به کاری کنی الان ما چی بگیم

عکست باز نشد ولی درکل سم زدی کافیه دیگه قشنگ که مطمن شدی دیگه ساس نیست شستشو کنید فکر کنم وسواس هم د ...

بخدا اولاش که همه چیز شستم 

به داداشم گفت چهار روزه روزی 10ساعت کار میکنم گفت مدال بهت میدن 

به خواهرام چیزی نمیگن