2777
2789
عنوان

با آدم تقلید کار چکار می‌کنید

152 بازدید | 13 پست

یه شخصی  خیلی تقلید می‌کنه ازم چون نزدیکمه نمیتونم چیزی بگم و فقط حرص می خورم اوایل میگفتم خب از لباس من که یه دونه نیست و طبیعی که کس دیگه هم بخره ولی دیدم خیلی داره تکرار میشه حتی تو زندگیمون وقتی تصمیم گرفتیم بچه دار بشیم اوناهم اقدام میرفتن یا میومد خونمون می‌ دید ادامس داریم فردا که میرفت خونه بچش ز میزد که ماهم ادامس مثل شما گرفتیم و ما ماشین ام وی ام رنگ آبی گرفتیم سر ماه که شد اوناهم همون مدل و همون رنگ گرفتن و کلی چیزای دیگه الان که می‌خوام اقدام کنم برای بچه دوم من چیزی نگفتم ولی قرص فولیک اسید و تو کیفم دید و گفت من این ماه میرم اقدام 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز خوبه چه راحت براشون قابل تقلید کردنی مثلا الان من ببینم یکی ماشین داره بخوام تقلید کنم ماشین بخرم نمیتونم 😂 برای همین نمیشه تقلید کنم 

من معمولا جواب ریپلای نمیدم ، چون شما به دنبال جواب نیستید 🙏🙏🙏

والا خودمم همین مشکل رو دارم 

خریدامو نمیزارم ببینن مثلا واسه مراسما لباسامو نمیزارم ببینه تا تو مراسم

حتی کیک درست کنمم دستورشو میخواد درست کنه ب بقیه بگه منم میتونم در این حددددد

شوهرم عروسک لی لی پوت گرف چندروز بعدش پاگشامون کردن تو پذیراییش لی لی پوت گذاشت ک اره منم دارم 

طرف بم‌گفت اسم ادکلناتو بگو میخوام‌برم‌بخرم‌بعد من همه رو عکس فرستادم براش پیام‌داده بود بی زحمت اونیم که تو کشو کوچیکه بود هم بده خودم یادم رفته بود اونجا چیزی دارم 😂

باز خوبه چه راحت براشون قابل تقلید کردنی مثلا الان من ببینم یکی ماشین داره بخوام تقلید کنم ماشین بخر ...

دقیقا منم بار ها شده از یه چیزی واقعا خوشم اومده و دلم رفته ولی بخاطر اینکه اون طرف ناراحت نشه چشممو بستم 

دقیقا منم بار ها شده از یه چیزی واقعا خوشم اومده و دلم رفته ولی بخاطر اینکه اون طرف ناراحت نشه چشممو ...

حالا نه به شما نه ایشون 

قطعا از هر چیزی یدونه نیست برای همست اگه از چیزی خوشت اومد بخر 

حالا نه به شما نه ایشون  قطعا از هر چیزی یدونه نیست برای همست اگه از چیزی خوشت اومد بخر

قطعا همینطور ه ولی این قضیه تا دهمین بار اشکال نداره ولی من ۷ساله دارم تحمل می‌کنم 

قطعا همینطور ه ولی این قضیه تا دهمین بار اشکال نداره ولی من ۷ساله دارم تحمل می‌کنم 

نه برا خودت گفتم عزیزم 

اینکه گفتی چیزی دلتو برده ولی نخریدی 

اون شخص که قطعا بیماره از زندگیشم لذتی نمیبره چون کل زندگیش شده رقابت با شما 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز