2777
2789
عنوان

حق با کیه؟

63 بازدید | 5 پست

قرار بود لباس مجلسی بگیرم دوستم گفت از فلان جا( البته الکی گرون هست و بخاطر اجاره بالا مغازه ها اجناس گرونه ) بعد به نامزدم ( عقدیم) گفتم از اینا میگیرم گفت برو از یه جای دیگه بگیر( معدن لباس مجلسیه ) بعد گفتم من نمیرم اخه هفته پیش که با مامانم و مامانت رفتیم بیرون مامانم داشتن همونجا لباسا رو نگاه میکردن مامانت گفته وای از این لباسای دهاتی نگیریااا اینا چیه ؟ در حالی که من مامانم همیشه شیک پوش هست همه میدونن...خودشونم دیدن...حالا جالبه اصلا مادرشوهرم خودش اصلا خریدای اینجوری نیست اونوقت اومده همچین تز زشتی داره....حالا هم نامزدم ناراحت شد گفت از هرجا دوست داری بگیر...چرا هر حرفی مامان من میزنه ناراحت میشید بی منظور گفته...اصلا مامان بدبخت من گناه کرده حرف میزنه...خب سنجیده حرف بزنه که بقیه ناراحت نشن

حق با کیه بچا؟

حق با منه

ک میگم چرا ب همچین حرفای پیش پا افتاده ای اهمیت میدین

خیلی راحت میتونستی حرف خودتو بدون پیش کشیدن حرف مادراتون ب کرسی بشونی

امیدوارم اشک بعدی، اشک شوق باشه✈️//به شما می‌گویند در تاریخ آمده که فلان دختر در سن نه سالگی خانه‌ی شوهر رفته پس به زنان ظلم شده. ولی این را نمی‌گویند که در همان تاریخ آمده که فلان پسر در دوازده سالگی به میدان جنگ می‌رفته و سرش را جلوی شمشیر می‌گرفته. اگر دختر نه ساله بچه است برای رابطه‌ی جنسی که هست، پسر دوازده ساله هم بچه است برای میدان جنگ. فلذا فریب این خناسان را نخورید که تاریخ بشر مملو از ظلم به زنان است. ظلمی اگر بوده، ظلم به نوع بشر بوده. مردان هم صدبرابر زنان از این ظلم متضرر می‌شدند.

مادر شوهرت نسنجیده حرف زده🙄

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب منم ناراحت شدم که با مامانم اینوری صحبت کرده مامانش

حالا نمی‌دونم مادر ایشون چجوری آدمیه و از روی بدجنسی گفته یا دوستانه و به شوخی و ...

ولی به هر حال اگه هی بخواید به همسرتون بگید مادرت اینو گفت، خواهرت اونو گفت، بابات فلان کارو کرد... اصلا قشنگ نیست. همه زندگی میشه گله و شکایت و خاله زنک بازی.