2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گویندگی تایپ من صد پول دادم اسم نوشتم 

انقد ازم ایراد گرفتن پولمم ندادن 

بعدشم جوابمو ندادن

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺
کلاه برداریه میتونی انلاین شاپ بزنی بدون سرمایه ، ازپیجی چیزی عکس برمیداری میزاری یکم بالاتر باسود ...

دوسدارم انلاین شاپ لوازم آرایشی بزنم ولی همش میگم چون از صفر میخوام شروع کنم باهیچی فالوور نمیشه ازاین پیجایی ک فالوور زیاد دارن میگم بخرم اونام پولش خیلی میشه 

اونام دروغه ولی مال من دوخت لباس بیمارستانی و بسته بندی و نمد دوزی بود مثلا خدا لعنتشون کنه ایشالا خ ...

سواستفاده میکنن اینام همینه بسته بندی شمع و کتاب و مداد رنگی و اینجور چیزا اول میگن صد نفر اد بزنید بعد بیاید پی وی کلی هم عضو داره همشون کلاهبردارن تازه نوشته 8000هزارتا بسته بندی شمع بکنید دو میلیون حقوق😑

سواستفاده میکنن اینام همینه بسته بندی شمع و کتاب و مداد رنگی و اینجور چیزا اول میگن صد نفر اد بزنید ...

اصلا سمت اینچیزا نری چون حتی اگه واقعیم باشه اونا دنبال کارگر مفتن اصل پول تو جیب خودشون میره ی چند غاز میدن جای دستمزد