2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

گویندگی تایپ من صد پول دادم اسم نوشتم 

انقد ازم ایراد گرفتن پولمم ندادن 

بعدشم جوابمو ندادن

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺
کلاه برداریه میتونی انلاین شاپ بزنی بدون سرمایه ، ازپیجی چیزی عکس برمیداری میزاری یکم بالاتر باسود ...

دوسدارم انلاین شاپ لوازم آرایشی بزنم ولی همش میگم چون از صفر میخوام شروع کنم باهیچی فالوور نمیشه ازاین پیجایی ک فالوور زیاد دارن میگم بخرم اونام پولش خیلی میشه 

اونام دروغه ولی مال من دوخت لباس بیمارستانی و بسته بندی و نمد دوزی بود مثلا خدا لعنتشون کنه ایشالا خ ...

سواستفاده میکنن اینام همینه بسته بندی شمع و کتاب و مداد رنگی و اینجور چیزا اول میگن صد نفر اد بزنید بعد بیاید پی وی کلی هم عضو داره همشون کلاهبردارن تازه نوشته 8000هزارتا بسته بندی شمع بکنید دو میلیون حقوق😑

سواستفاده میکنن اینام همینه بسته بندی شمع و کتاب و مداد رنگی و اینجور چیزا اول میگن صد نفر اد بزنید ...

اصلا سمت اینچیزا نری چون حتی اگه واقعیم باشه اونا دنبال کارگر مفتن اصل پول تو جیب خودشون میره ی چند غاز میدن جای دستمزد