2777
2789
عنوان

بازار مسکن داره از رکود درمیاد

807 بازدید | 19 پست

با توجه به اینکه تسهیلات مسکن افزایش دادن 

در نتیجه مسکن گرون میشه باز 

دوباره باز همون آش و همون کاسه!

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا🤔

خرید و فروش خوابیده

خدا کنه اوضاع درست بشه

چرا نداره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خدا کنه فقط از رکودی در بیاد🤲

اره منم میخوام چون الان سه ماهه دنبال واحد میگردیم اصلا واحد خوب نیست اوناییم ک پیدا میشد فروشنده منصرف میشد 

بخاطر همین واحد خودمونم از فروش منصرف شدیم همچنان بلاتکلیف...

فقط موضوع اینه ک بازم مثل سال۹۶ خیلی گرون میشه اصلا معلوم نیست بتونیم بخریم یا نه

خرید و فروش خوابیده خدا کنه اوضاع درست بشه چرا نداره

شوهر منم املاکیه وضع خرابه😁

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
اره منم میخوام چون الان سه ماهه دنبال واحد میگردیم اصلا واحد خوب نیست اوناییم ک پیدا میشد فروشنده من ...

نترس گرون نمیشه اخر رشدش بود مردم پولی ندارن که حتی با تسهیلات هم بتونن هر چند متراژ پایین بخرن وقتیم ماشین و طلا و دلار افت داشته عمرا از رکود دربیاد

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
اره منم میخوام چون الان سه ماهه دنبال واحد میگردیم اصلا واحد خوب نیست اوناییم ک پیدا میشد فروشنده من ...

انشاالله که پیدا میکنید عزیزم

اما بازار ملک حدود ۴ساله خوابیده

خرید و فروش که بشه 

اوضاع بهتر از قبل خواهد بود

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چقدر افزایش دادن؟الان اجرا شده یا در حد حرف؟

بله حتمی افزایش دادن 

این عدد در شهر تهران و برای انفرادی ۲۰۰ میلیون تومان و برای زوج ۴۰۰ میلیون بود که هر دو مبلغ، دوبرابر شد و به ۴۰۰ و ۸۰۰ میلیون تومان افزایش یافت. در شهر‌های بالای ۲۰۰ هزار نفر نیز از ۱۶۰ میلیون تومان برای انفرادی و ۳۲۰ میلیون تومان برای زوج، مبالغ دو برابر شد و بدین ترتیب به ۳۲۰ و ۶۴۰ میلیون تومان افزایش یافت. در مناطق شهری نیز از ۱۲۰ و ۲۴۰ میلیون تومان به ۲۴۰ و ۴۸۰ میلیون تومان افزایش یافت.

بله حتمی افزایش دادن  این عدد در شهر تهران و برای انفرادی ۲۰۰ میلیون تومان و برای زوج ۴۰۰ میلی ...

مرسی❤

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
بله حتمی افزایش دادن  این عدد در شهر تهران و برای انفرادی ۲۰۰ میلیون تومان و برای زوج ۴۰۰ میلی ...

ما این وامو گرفتیم ۸ تمن قسطشه یعنی الان میشه ۱۶ تمن؟ اگه اینجوری بشه کسی میتونه بده؟

نترس گرون نمیشه اخر رشدش بود مردم پولی ندارن که حتی با تسهیلات هم بتونن هر چند متراژ پایین بخرن وقتی ...

سال ۹۶ پدر منم همین حرفو میزد اما همه چی برعکس شد 

ما این وامو گرفتیم ۸ تمن قسطشه یعنی الان میشه ۱۶ تمن؟ اگه اینجوری بشه کسی میتونه بده؟

لابد تعداد اقساطش زیاد میشه

[QUOTE=] خب دیگه پس چرا میگی چرا🤣 من که خسته شدم از بس خونمو اجاره دادم فقط دلم میخواد بفروشم هر سری با م ... : /discussion/topic/11377034/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%a7%d8%b1-%d9%85%d8%b3%da%a9%d9%86-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d8%b2-%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%af-%d8%af%d8%b1%d9%85%db%8c%d8%a7%d8%af [/QUOTE]

آخه آدم‌می‌ترسه اینجا حرف بزنه گفتم اول بپرسم 😅😅 چه بد بعضیا خیلی بی انصاف هستن🙁 توکل به خدا انشاءالله شرایط بهتر بشه 

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔