2777
2789
عنوان

تفلدم

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 65 پست
اینو پلی کن برا خودت و قر بده👇🏻  میگیریم امسالتو جشن ببخشید اگه بد گذشت 💃

اوووه 💃💃🕺🕺💃🕺چ باحال🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم😍کسی کپی نکنه🫡 . هرگاه بر ستیغ کوه عشق..لاشخورهایی دیدی..که مرگ احساس تو را به انتظار نشسته اند..تعجب مکن...زیرا که هرجا عشقی متولد میشود..لاشخورهای حسادت و کینه و فضولی ...بر سر آن اواز مرگ سر دادند..به کوری چشم این کرکس ها...تو عاشق بمان...❤️❤️❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مامانت خوبه ؟؟😂 بهش بگو استرس نداشته باشه

🤣🤣🤣🤣ارره خودشم تبریک گفت واسه پاره شدنش🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم😍کسی کپی نکنه🫡 . هرگاه بر ستیغ کوه عشق..لاشخورهایی دیدی..که مرگ احساس تو را به انتظار نشسته اند..تعجب مکن...زیرا که هرجا عشقی متولد میشود..لاشخورهای حسادت و کینه و فضولی ...بر سر آن اواز مرگ سر دادند..به کوری چشم این کرکس ها...تو عاشق بمان...❤️❤️❤️

اوووه 💃💃🕺🕺💃🕺چ باحال🤣🤣🤣

اره 😂😍

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

ب دنیا اووووومدییییی مبارکه

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

سرت اومده بیرون مبارکههه جانا

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
تفلدت مبارک جوجه ❤😁بوس ب کلت 

مرسیییییی مرسیییی بوووووووس جیگر😂😘😘😘

منم سراذون ظهر بدنیااومدم😂 تولدت مبااااارک جیگررررررر😍♥️😘

واااای خوشبختممممم🤝😘😘😘

تولددددد ت مبارکککک 🙃

به بهترین جاها برسی ؛)

شد شد،نشد میرم خودمو از رو مبل پرت میکنم پایین...:/‌ متفاوت باش.. مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..!   منو با عینک دودی دفن کنید نور به قبرم میباره اذیت میشم... انقد حرفه ای دروغ میگید ک حتی خود شیطانم گردن نمیگیره...آنابل ترسناک نبود فقط اسنپ چت نداشت... "ای غم تو بروگوشه کناریبنشین"    سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند!... بقول سورنا : دیگه خاطرم نیس زندگی کجاس!!... ، نیم کیلو شیرینی بخرید با خودتون اشتی کنید معلوم نیس تو امضا ها تون باکی میجنگید بخدا کسی کاری باهاتون نداره 😂😂💔
وای مامانت الان چقدر  درد داره  تفلت مبارکککک فسقلییی 😂 تو رویاهات زندگی کنیی ♥♥♥

😂😂😂مرسییی عزیزدلممم😘😘😘😘