mmmmmmmeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 عنوان میشه بیاین کارای خونه رو بهم بگین چیکار کنم بلد نیستم 72 بازدید | 4 پست خونه مون حس میکنم از ریشه کثیفه باید خونه تکونی کنم ک تابستونه و درسم تموم شده اما نمیدونم چون میخوام همه جا مرتب باشه درسم ک شروع شد دیگ روزی نیم ساعت هم کار کنم خونه مرتب بشه ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐 1402/03/31 | 11:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48813 اول گرد و خاک رو از وسایل پاک کن بعد جارو بزن فرش رو بلند کن رو سرامیک ها تی بزن تو کشو لباس ها رو منظم تا کن جا رختخوابی رو براش کاور بزرگ بخر همه تو کاور باشن بعد اشپز خونه یه قفسه یه قفسه لوازم رو بیار بیرون دستمال بکش بعد بزار تو روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
mmmmmmmeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 اول گرد و خاک رو از وسایل پاک کن بعد جارو بزن فرش رو بلند کن رو سرامیک ها تی بزن ... کاش میشد کمد رو عوض کنیم 😤😤😤بعد غذا چی درست کنم چیا یاد بگیرم ک با این شرایط همخوانی داشته باشه قوت داشته باشه بعد برای کسی ک قند داره و نمیتونه غذاهایی ک چربه بخوره غذا های بخار پز یا کبابی باید بخوره ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48813 کاش میشد کمد رو عوض کنیم 😤😤😤 بعد غذا چی درست کنم چیا یاد بگیرم ک با این شرایط همخوانی داشته باشه ... تو گوگل سرچ کن عزیزم ...خیلی مهمه وعده غذایی برای دیابتی ها روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
mmmmmmmeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 تو گوگل سرچ کن عزیزم ...خیلی مهمه وعده غذایی برای دیابتی ها آره آورد ماهی و مرغ آب پز یا کبابی ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐