2777
2789

خدااااا 

آخه چ ربطی داره عزیزم 

ول کنید این خرافات و 

جنسیت نینی بستگی به بدن و تغذیه همسرت داره 😭😭😭

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خرافات نیست علمی هست عزیزم

علم اینکه جنسیت و  اسپرم مرد تعیین میکنه 

کروموزوم x و y 

دوتا xxدختره 

Xyپسره 

علم اینو میگه 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
علم اینکه جنسیت و  اسپرم مرد تعیین میکنه  کروموزوم x و y  دوتا xxدختره  Xyپسر ...

نه گلم ببین روز چهاردهم که تخمک معمولا ازاد میشه اگر اقدام صورت بگیره و اسپرم قوی باشه کروموزوم y میتونه خودش رو ب تخمک برسونه اما اگر قبل از تخمک گذاری یا بعدش اقدام باشه کروموزوم y  به دلیل عمر کم از بین میره البته هیچ چیز صددرصد نیست اما به احتمال خیلی زیاد اگر قبل و بعد باشه نی نی دختره 

مامان یه دخمل گوگولی
نه گلم ببین روز چهاردهم که تخمک معمولا ازاد میشه اگر اقدام صورت بگیره و اسپرم قوی باشه کروموزوم y می ...

باور کن ربطی نداره 

من پنج شیش روز به پریودم تخمک آزاد میشه 

همه ک 14 نیستن

اگه اینجوری باشه تعداد دخترا باید 30 برابر پسرا باشه چون فقط روز تخمک گذاری پسر میشه 

باور کن ربطی نداره  من پنج شیش روز به پریودم تخمک آزاد میشه  همه ک 14 نیستن اگه اینجوری ...

اره کیت تخمک گذاری باید بذاری ک بدونی کی هستش ولی برای کسایی ک سیکل ۲۸ هستن معمولا روز چهارده هستش....بله خب معمولا تعداد دختر بالاتر از پسر هست .کلا کروموزوم y زود میمیره و از نظر علمی ثابت شده 

مامان یه دخمل گوگولی