2777
2789

دوستان من ۱۴ سالگی به اجبار خانوادم ازدواج کردم ۱۶ جدا شدم تو روستام جدا که شدم بعد ۹ ماه اینا تقریبا وارد رابطه با آقایی شدم که مجرد بود تا حالا ازدواج نکرده بود الان ۳ ساله باهاشم هیچوقت حرف از آینده نزده هیچوقت حتی گاهی وقتا میگه تو شوهر بگیری از این جور حرفا مثلا امروز گفت بیچاره زن من هیچوقت نمیتونه منو بپیچونه بعد خیلی رفتارش خوبه باهم اما از آینده حرفی نزده من عاشقشم خیلی دوسش دارم چجوری میتونم ببینم کسی دیگه کنار اونه ۳۳ سالشه البته اینم بگم ...

توروخدا بگین چیکار کنم من نمیتونم بدون اون ....

الان سال دومه پشت کنکور انقدر به این فکر میکنم ازهمه چی افتادم درسمم درست حسابی نخوندم ۱۵ روز دیگه کنکور همش میگم بشینم یک سال دیگه بخونم ولی خب زشته میشه سال سومم 

تورخدا بگین به این چی بگم چیکار کنم چجوری بتونم تصور کنم کسی دیگه زنشه

چون هنور سنت کمه این احساسو داری😐

وقتی اونجور میگه مشخصه قصد نداره با تو ازدواج کنه

درست بخون به ایندت فکر کن یه شکست داشتی باز تکرار نکن

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :”)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا راستش این اصلا با ازدواج بهت فکر نمیکنه قصدش فقط استفاده این آدم ارزش موندن نداره اگه خودتو دوست داری جداشو سال سوم موندن هم زشت نیست تو امسال از این جدا شو درست بخون به یه شغل برس بعدش میبینی چه اشتباهی کردی چندسال از عمرت با این آدم بودی

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

عزیزم مشخصه قصد ازدواج نداره بارها هم بهت گفته تو بهش چسبیدی ...ولش کن ب درس و مشقت بچسب البته  میدونم به این آسونی نیست ولی خب چاره ای نیست تو ۲۰ سالگی دا ری خودتو تو چاه بزرگی میندازی یه مدت گریه میکنی بعدش چند سال بگذره میگی چقد احمق بودم و ب این روزات میخندی باور کن راست میگم

ولش کن درست رو بخون

اون فقط برا پرکردن تنهاییش میخوادت

برا ازدواج نمیخواد

ولش کن درستو بخون موردی خوبتر میاد برات

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
یعنی با مرد متاهل هستی . دختر نادان شدی ملعبه دست یه هوسران . هیچ آینده‌ای نداری و یه زندگی هم خراب ...

وایییی این چه حرفیه کی من گفتم با مرد متاهلم اون اصلا ازدواج نکرده اینو از کجا در اوردی

گیریم اومد و ازت خواستگاری کرد ۱۳ سال اختلاف سنی وحشتناکه بعدها باز شکست میخوری تو زندگیت ولش کن بابا این همه پسر خوب 

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :”)