2777
2789

میتونی بیاری

ولی فکر نکنم الف بیاری

البته علومت خوب شده شاید الف بیاری

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه سهمیه نداری نرو تجربی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
من میخواستم حسابداری بخونم مامانم راضی نمیشه میگه فقط تجربی:) 

اگر الان ب حرف مامانت گوش بدی تا اخر عمر وضعت همینه ،برو رشته ای ک دوس داری ولی حسابداری هم نرو چون در اینده نزدیک قرار از بین بره بازار کار خوبی نداره 

یعنی چی ترمیم کنم؟ 🥹

ابجی من نمره هاش خیلی افتضاح بود 

یعنی کلا رشته های نظری رو نمیگرفت برای اینکه انسانی بره رفتیم مدرسش (مدرسه راهنمایی)ازشون خواستیم ازش دوباره امتحان بگیرن .بعدش که امتحان داد نمره هاش خوب شد انسانی قبول شد

من میخواستم حسابداری بخونم مامانم راضی نمیشه میگه فقط تجربی:) 

من با معدل 19/80 رفتم تجربی،خیلی هم درس خوندم ولی هیچی نتونستم قبول شم

فقط اونایی که سهمیه دارن خیلی راحت قبول میشن 

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
ابجی من نمره هاش خیلی افتضاح بود  یعنی کلا رشته های نظری رو نمیگرفت برای اینکه انسانی بره رفتی ...

ای جانم انشالله موفق باشه✨💙

بالا بالا ها ببینیمش🫂