2789
عنوان

مادرشوهرم...

226 بازدید | 8 پست

مادرشوهر من یه فرد تحصیل کرده زرنگه ...

ولی خب ی سری رفتارا داره مثلا زمانی ک شوهرم سر کاره بهش زنگ میزنه ی سزی چیزا رو میگه و شوهر منم لام تا کام بروز نمیده تو خونه با اینکه من هیچ وقت مانع خیلی از کارا نبودم...

الان برادرشوهرم میخواد بره خدمت سربازی خب ما رسم داریم قبل رفتن یه پولی بهشون میدیم  شوهرم زنگ زده که مادرم برام این مقدار زده ک بدم ب اون در صورتی که اومد خونه همچین اس ام اسی تو اس ام اسای بانکیش نبود ...

ما ک باید میدادیم ولی مبلغ کمتر از این...

با اینکه خودشون تو زندگیشون ولخرجی دارن  یه بار دیگه زنگ زده ک پس اندازتو بده ما بریم باهاش کار کنیم برا برادرت خونه بخریم درصورتی که خوده برادر شوهرن پس اندازشو نمیده...

و شوهر منم دیگه باز نمیکنه ک داد نداد چقدر داد...

مادرشوهر منم پیش من هیجی نمیگه 

نمیدونم چجوری این رفتارا و پنهان کاریا رو کم کنم

بتونم خودم در کمال استقلال برا کارام تصمیم گیرنده باشم.بتونن زندگیمو کنم

از همسرت پرسیدی این پولو دادی چی گفت؟

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با شوهرت بیشتر رفیق شو.  اگر پس اندازدارین قبل اینکه کسی بخواد نظر بده خودت زودتر نظر بده و مثلا تشویقش کن برای خرید فلان ملک یا فلان زمین یا خرید سرویس طلا.  یعنی تو خونه همش بگو.  باید برای آیندمون سرمایه گذاری کنیم.  همیشه جوون و فعال نیستیم.  خلاصه از فرصت شبها و کنار هم بودن استفاده کن

شاید باید بیخیال بشی

مادر همسر منم همینه 

تازه زبانشون با منم فرق داره 

رسما نمیفهمی چی میگن 

همسرم هم بروز نمیده 

من بیخیال شدم ولی البته قبلش جیبش خالی شده یعنی از خواسته هام کوتاه نمیام 

کاربر خیلی قدیمی هستم ...