2821
2789
عنوان

درد دل

206 بازدید | 16 پست

دیشب فهمیدم برادرشوهرم قبول شده تو آزمون دبیری .

دلم برای دختری ک ب هوای کارمندی ش میخاد باهاش ازدواج کنه میسوزه .

ما دختر دارا با سختی بچه بزرگ میکنیم اما جامعه خیلی ب بچهای دختر ظلم می‌کنه . 

دلم برا خودم و اون دختر میسوزه ک تو چ خانواده آیی میخاد پا بذاره .

راستش دلم گرفته یاد خودم و هزارتا آرزویی ک برآورده نشد افتادم کلی زار زدم .

چون خودمم ب هوای کارمندی همسرم بهش بله گفتم و الان فهمیدم اگ شغلش نبود نگاه هم بهش نمینداختم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب بهش بگو راهنمایش کن

اگه بره بگه براش دردسر میشه.و زندگی خودش بیشتر دچار مشکل میشه..دختره باید دوران نامزدی رو یکم طولانی کنه تا شناخت پیدا کنه روی اخلاق و رفتار پسره و خانواده ش عقد نکنه فقط نامزدی و نشون که بعدا بتونه حلقه رو پس بده و بهم بزنه.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
مانفهمیدیم الان برای شغلش دلسوختی یا خودت  تمام آدمها بیشتر به رفاخودش فکر داره که طبیعی هس ...

برای دخترای سرزمینم بیشتر دلم سوخت . 

اونایی ک معیار زندگی و آدمیت رو مث خودم تو شغل میبینن .

اگه بره بگه براش دردسر میشه.و زندگی خودش بیشتر دچار مشکل میشه..دختره باید دوران نامزدی رو یکم طولانی ...

ب اینا نیست .

من سه ماه نامزد بودم اصلا نفهمیدم چجور اخلاقی داره . 

برای دخترای سرزمینم بیشتر دلم سوخت .  اونایی ک معیار زندگی و آدمیت رو مث خودم تو شغل میبینن .

شوهرت و خانواده ش یهوووو خود واقعیشون رو مشخص کردن برات؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
ب اینا نیست . من سه ماه نامزد بودم اصلا نفهمیدم چجور اخلاقی داره . 

سه ماه کمه خب...لااقل ۶ماه..بعدم وقت و زمان بزارن واسه هم...دیگه آدم باید خیلی بازیگر قهاار باشه تا خودشو نگه داره بلاخره یجایی توی موقعیت و شرایط خاص خود واقعیش رو بروز میده اگه آدم خوش شانس باشه.

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792