2777
2789
عنوان

چه پیجی بزنمممم

218 بازدید | 37 پست

من استخدامی قبول نشدم. منتظر بودم اگه قبول نشم یه پیج بزنم و حسابی روش کار کنم. حالا قراره دوره هم ببینم. ولی واقعا روی موضوعش موندم. اگه آموزشی باشه فقط با تبلیغ میتونم پول درارم. ولی اگه فروشگاهی باشه هم میفروشم هم تبلیغ 

ولی چی بفروشم...اصلا ایده‌ای ندارم. اما شروع کنم بقیشو بلدم. این استارتش سخته سرمایه هم نهایت ۵تومن داشته باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خودت ببین به چه کاری علاقه داری و برات جالب و لذتبخشه که اواسط راه خسته و پشیمون نشی

من فروش لوازم التحریر...سیسمونی ... اسباب بازی 

اینارو دوست دارم 

اما اصلا نمیدونم باید از کجا تهیه کنم ک برام سود داشته باشه. نمیدونمم باید از کی بپرسم 

من فروش لوازم التحریر...سیسمونی ... اسباب بازی  اینارو دوست دارم  اما اصلا نمیدونم باید ...

اسباب بازی و سیسمونی خیلی طرفدار داره
حتما باید بری بازار جنس بیاری
کدوم شهرید؟

من فروش لوازم التحریر...سیسمونی ... اسباب بازی  اینارو دوست دارم  اما اصلا نمیدونم باید ...

سلام اهل کدوم شهری؟اگه بخای من میتونم هروسیله ای که خاستی رو برات بفرستم ،بصورت عمده باقیمت مناسب وکم

سلام اهل کدوم شهری؟اگه بخای من میتونم هروسیله ای که خاستی رو برات بفرستم ،بصورت عمده باقیمت مناسب وک ...

سلام جدی؟ من قمم 

هر وسیله‌ای ینی چیا؟ تو چ زمینه‌ای؟

قم میدونید دقیقا باید چیکار کنم

اگر تهران بودید که تشریف می بردید بازار تهران اونجا هم عمده و هم ارزونتر براتون می افته

در مورد شهر قم اطلاعی ندارم 

میتونید از کسانی که اینپیج ها رو دارن سؤال کنید

اگر تهران بودید که تشریف می بردید بازار تهران اونجا هم عمده و هم ارزونتر براتون می افته در مورد شهر ...

تهران رو میشه دقیقتر بگید؟ راهمون زیاد میفته. اگه ارزش داشته باشه میتونیم هفته‌ای ۱بار بریم و بیایم

از اونایی ک پیج داشتن پرسیدم جواب درستی ندادن