2777
2789
عنوان

سینوزیت

110 بازدید | 8 پست

سلام. من سه هفتس بینیم کاملا گرفته.هیچیم داخلش نیست. بطوری ک نمیتونم ازبینی نفس بکشم. خودم فک میکنم سینوزیت باشه. دوبارم رفتم دکتر کلی انتی بیوتیک و داروهای حساسیت دادن ولی اصلا تغییر نکردم. مجبورم از دهان نفس بکشم و موقع خواب دهنم خشک خشک میشه. کسی همچین مشکلی داشته؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شبا موقع خواب سرتون با روسری بپوشون شاید خوب بشی...

سینوسام عفونی شده بود درحدی که گوشمم کیپ شد خلاصه سرفه میکردم اذیت بودم خیلی اولا میگفتن الرژیه بعد عفونت ریه الان متوجه شدم همه اون وضعیتا مربوط به همین سینوس هام بوده

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
شبا موقع خواب سرتون با روسری بپوشون شاید خوب بشی... سینوسام عفونی شده بود درحدی که گوشمم کیپ شد ...

خودمم حدس میزنم از سینوسای اطراف بینیم باشه. چون به کناره های بینی دست میزنم درد میگیره. شما چکار کردین خوب شدین.؟؟؟ من کلی انتی بیوتیک خوردم انگار نه انگار. اصلا شبا نمیتونم بخابم به خاطر اینکه بینیم کیپه. 

اخه من تعجبم که الان هوا گرمه. چجوری سرما زده. البته من زمستونا کلاه میذارم ولی الان واقعا سختمه

مربوط به رفلاكس معدته صبح ها ناشتا امپرازول بخور بعدازصبحانه وبعد شام يدونه فاموتيدين بخور داخل ب ...

اخه رفلاکس ندارم.(رفلاکس  همون اسید معده س ک میا تا گلوت و گلوت میجوشه دیگه؟) دود عناب چیه؟ یکم بیشتر میگی عزیزم 

خودمم حدس میزنم از سینوسای اطراف بینیم باشه. چون به کناره های بینی دست میزنم درد میگیره. شما چکار کر ...

الان روسری رو بپوش

من هنوز درگیرم منتها از وقتی بهم دکتر سفکسیم و ناپروکسن داده بهتر شدم انگار خلط پشت حلقم نمیره ولی اثر دارو می‌ره دوباره شروع میشه

خدا کنه خوب بشیم منم خسته شدم خیلی 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
الان روسری رو بپوش من هنوز درگیرم منتها از وقتی بهم دکتر سفکسیم و ناپروکسن داده بهتر شدم انگار خلط ...

عزیزم.خداکنه.  منم واقعا کلافه شدم.اخه دیگه چقدم قرص بخوریم. من معدم به خاطر انتی بیوتیک داغون شده. الان سه هفتس یه خواب درست ندارم تا دراز میکشم باید از دهنم نفس بکشم.نمیدونم برم دکتر گوش حلق و بینی