2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دنبال منصرف شدن نیسم میترسم اونورم بدتر باشه یه برزخ بدی گیر کردم نه امید به اینده نه اطمینان برا ...

ببین منصرف شو واسه زندگیت بجنگ از مریضی بدتر که نداریم من هم خودم بیماری لاعلاج دارم هم بچم ولی دارم ادامه میدم میخوام دنیا رو از رو ببرم

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
من خودم تجربه خودکشی نزدیک به مرگ داشتم میدونم کسی که بخواد خودکشی کنه جار نمیزنه

باشه 

ولی بیایم حرفشو جدی بگیریم شاید راست میگه :)))

همیشه با خودت میگی تو غمات خدا کجاس؟ یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه:)
ببین منصرف شو واسه زندگیت بجنگ از مریضی بدتر که نداریم من هم خودم بیماری لاعلاج دارم هم بچم ولی دارم ...

تو بچه داری بچه به زندگی معنا میده حتی اگه نخوای هم باید بجنگی چون مسئولی

نه دنبال منصرف شدن نیسم میترسم اونورم بدتر باشه یه برزخ بدی گیر کردم نه امید به اینده نه اطمینان برا ...

جدا از همه ی اینا واقعا خودکشی راه حل مشکلات نیس 

همیشه با خودت میگی تو غمات خدا کجاس؟ یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه:)
تو بچه داری بچه به زندگی معنا میده حتی اگه نخوای هم باید بجنگی چون مسئولی

بچم اتیسمه حتی نمیتونه بهم بگه مامان سه بار منو راهی اتاق عمل کرده بخاطر در رفتگی کتف منم میتونم خودمو بکشم راحت بشم بچم بره بهزیستی شاید اونا بهتر بهش برسن ولی میمونم و میجنگم

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
نه اصلا بین دوراهیم  میگم دو حالت داره  یا بد تر از این میشه یا بهتر از این  اگه ب ...

منم همین فکرو دارم ولی حتی اگه بهترم بخواد بشه بازم دوس دارم مرگ و انتخاب کنم تمایل بیشتری به مردن دارم ولی خب اگه بهتر بشه میشه به زور زندگی کرد