wite مدیر استارتر عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 1508 عنوان حسادت 98 بازدید | 3 پست کسی هست مادرش بهش حسادت کنه؟؟ توی هر مرحله زندگیش فقط بلد باشه گند بزنه و آخر کار بفهمید از حسادتش بوده؟ چه رفتاری کردین باهاش؟ 1402/03/31 | 02:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gojikhnom عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1550 ن ولی خودم حسودم مخصوصا نسبت به اطرافیان کسی ک دوسش دارم اصلا دلم نمیخواد حتی ب کسی سلام کنه کسی راه حلی دارهههه همیشه با خودت میگی تو غمات خدا کجاس؟ یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه:)
wite مدیر استارتر عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 1508 ن ولی خودم حسودم مخصوصا نسبت به اطرافیان کسی ک دوسش دارم اصلا دلم نمیخواد حتی ب کسی سلام کنه ... بچه داری؟ چرا آخه چرا دوست نداری پیشرفت کسی که دوستش داری رو ببینی؟
gojikhnom عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1550 بچه داری؟ چرا آخه چرا دوست نداری پیشرفت کسی که دوستش داری رو ببینی؟ نههههه ندارمممنه پیشرفتشو که دوس دارم ببینم منظورم اینه که اگه مثلا به یه خانم یا اقای x توجه نشون بده باهاش حرف بزنه و یا رفاقت کنه به اون خانم یا اقای x حسادت میکنم همیشه با خودت میگی تو غمات خدا کجاس؟ یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه:)