خانمای گل من اقدامم برای اولین بار چندتا سوال دارم اول اینکه من نمیدونم باردارم یا ن زعفران استفاده کنم موردی نداره بعد اینکه چ چیزایی استفاده کنم ک زودتر باردار بشم مشکلی ندارم مثل تنبلی تخمدان و اینجور چیزا و سوال اخرم اینکه حتما لازمه قبل بارداریم برم پیش ماما یا متخصص زنان؟
میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه قبلش لازم نیست.من بهداشت پرونده داشتم برای مراقبت قبل از بارداری رفتم بهداشت برام ازمایش نوشت انجام دادم گفت همه چیت خوبه.فقط از سه ماه قبل از بارداری باید اسید فولیک یا یدوفولیک مصرف کنی.بعد از بارداریمم رفتم پیش متخصص تشکیل پرونده دادم
قبل اقدام برو متخصص زنان و بگو قصد بارداری داری یه چکاپ کامل مینویسه انجام بده و قرص فولیک اسید هر شب بخور و ویتامین دی ۱۰۰۰ و اینکه اصلا استرس نداشته باش و بیخیال باش موقع اقدام اینجوری زودتر نتیجه میگیری شک نکن. زعفرون و زرشک و ... هم اندازه ای که تو غذا باشه نه مشکلی نداره، کلا هر چیزی اعتدال داشته باشی خوبه زیادیش ضرر داره