2777
2789
عنوان

بارداری و سقط

194 بازدید | 17 پست

خانمای گل من اقدامم برای اولین بار چندتا سوال دارم اول اینکه من نمیدونم باردارم یا ن زعفران استفاده کنم موردی نداره بعد اینکه چ چیزایی استفاده کنم ک زودتر باردار بشم مشکلی ندارم مثل تنبلی تخمدان و اینجور چیزا و سوال اخرم اینکه حتما لازمه قبل بارداریم برم پیش ماما یا متخصص زنان؟

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

بله برو بهت اسید فولیک و ویتامین اینا میدن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بله برو بهت اسید فولیک و ویتامین اینا میدن

مرسی

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه قبلش لازم نیست.من بهداشت پرونده داشتم برای مراقبت قبل از بارداری رفتم بهداشت برام ازمایش نوشت انجام دادم گفت همه چیت خوبه.فقط از سه ماه قبل از بارداری باید اسید فولیک یا یدوفولیک مصرف کنی.بعد از بارداریمم رفتم پیش متخصص تشکیل پرونده دادم

حتما قبلش برو پیش ماما آزمایش بده اگه تنبلی تخمدان داری دارو بخور

واسه بارداری هم سعی کن دخول عمیق باشه

یه ربع  توی تخت بمون حرکت کن

حتما هم فولیک اسید مصرف کن قبل بارداری

بعد از پریودیت هم یک روز درمیون رابطه داشته باش

قبل اقدام برو متخصص زنان و بگو قصد بارداری داری یه چکاپ کامل مینویسه انجام بده و قرص فولیک اسید هر شب بخور و ویتامین دی  ۱۰۰۰ و اینکه اصلا استرس نداشته باش و بیخیال باش موقع اقدام اینجوری زودتر نتیجه میگیری شک نکن. زعفرون و زرشک و ... هم اندازه ای که تو غذا باشه نه مشکلی نداره، کلا هر چیزی اعتدال داشته باشی خوبه زیادیش ضرر داره

نه قبلش لازم نیست.من بهداشت پرونده داشتم برای مراقبت قبل از بارداری رفتم بهداشت برام ازمایش نوشت انج ...

از ۳ماه قبل بارداری باید استفاده کنم؟؟من الان اقدامم اگه همین ماه باردار شم چی با اینکه قبلا نخوردم

قبل اقدام برو متخصص زنان و بگو قصد بارداری داری یه چکاپ کامل مینویسه انجام بده و قرص فولیک اسید هر ش ...

ممنون از توضیحات کاملت عزیزم مرسی

حتما قبلش برو پیش ماما آزمایش بده اگه تنبلی تخمدان داری دارو بخور واسه بارداری هم سعی کن دخول عمیق ...

تنبلی تخمدان ندارم.بقیه موارد رو رعایت میکنم فقط اسید فولیک استفاده نکردم

خواهش میکنم عزیزم انشاالله به زودی مامان یه نی نی سالم و صالح بشی🥰

فداتشم مرسی از دعای قشنگت.انشاالله هم قسمت من هم قسمت همه منتظرا

از ۳ماه قبل بارداری باید استفاده کنم؟؟من الان اقدامم اگه همین ماه باردار شم چی با اینکه قبلا نخوردم

مشکلی نداره دیگه گذشته ولی از همین الان شروع کن.شبی یدونه بخور حتما.یدوفولیک بهتر از اسید فولیکه چون هم ید داره و هم اسید فولیک