چرا بعضی شبا اصلا اصلا حتی یک صدمم به یکی فکر نمیکنی ولی میاد تو خوابت؟؟؟
خسته شدم نمیخوام ببینم این خوابو ولی هرچندوقت یکبار میبینم و بعد اون خواب حالم بد میشه تا چند روز ذهنم درگیر میشه و عذاب وجدان
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
من یه نفرو ۶ ساله ندیدم بهشم فکر نمیکنم ولی حداقل هفته ای یه بار خوابشو میبینم نمیدونم چرا
اره دقیقا منم طرفو یکساله ندیدم ولی همش خوابشو میبینم
خودم میگم چون هنوز قلبا فراموش نشده اینطوریه از ی طرف باعث میشه تو ذهنم بمونه و عذاب وجدان میگیرم بابتش
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.