2777
2789
عنوان

گذاشتن بچه پیش خواهر شوهر

530 بازدید | 42 پست

من پسرم خیلی هم به باباش وابسطه است هم من همیشه توخونم بچم حوصلش سر میره 

شوهرم سرکار رفتنی با احتیاط بلند میشه کاراشو میکنه که پسرم بیدل نشه... 

ولی امان از وقتی که بیداربشه😪

هیج جوره نمیشه نگهش داشت با باباش نره 

شوهرم هم مجبوره میبرتش خونه خوار شوهرم بعد ار سرکار اومدنی میره دنبالش

من خودم اصلا دوست ندارم بره، هم عادت میکنه، هم دلم براش تنگ میشه، هم خیلی دوست دارن لوسش کردن قشنگ روزایی که اونجا میره میاد لوس تر بی ادب تر میشه، 

ولی آنقدر جیغ میکشه دادنی نه پا میکوبه حریفش نیستیم

منم دیگه یه بچه نوزاد دارم میگه دیگه ولش کن بزار بره.. 

ولی الان تو اون تاپیک دیدم همه میگن اشتباهه 

چیکار کنم

یه چیزی هست خدایی خواهر شوهرم خیلی دوسش دارن مراقبش هستن.. 

به نظرت چیکار کنم از سرش بیفته؟؟ 

بدترین کارو میکنی.از فردا ی روز بزار بره دو سه روز نزار .کم کم یاد میگیره نه بشنوه.و شما ام باید بد خلقیاشو فراموش کنی تا عادت کنه اونجا نره

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئن باش خواهرشدهرتم حوصله نداره خسته میشه  یه تفریح برای بچتون پیداکنید که نره مهدکودک بفرست ...

عزیزم دختر نوزاد 

خونم ط 4

نمیتونم ببرمش مهد

تنها نمیره باید پیشش بمونم

بدترین کارو میکنی.از فردا ی روز بزار بره دو سه روز نزار .کم کم یاد میگیره نه بشنوه.و شما ام باید بد ...

هر روز نمیره که روزایی که بیدار بشه 

سعی می‌کنیم بیدار نشه

نهایت هفته دوبار بشه یا کمتر

من مثل شما بودم اما خودمو فدا کردم به معنای واقعی تا از سرش بیفته .گلم بچه چند تربیتی میشه وقتی نوجوان شد مهار کردنش فوق العاده سخت میشه چون ثبات تربیتی نداشته.از کارهایی که من کردم دیگه تمیزی خونه برام مهم نشد باهاش بچه شدم و خوش گذروندم آهنگ رقص رنگ بازی شن بازی آرد بازی تعریف داستان هایی که باب دلش بود ‌وهی گوشزد میکردم که بدون تو خوش نمی‌گذره .خواب بچه هامون خلاف هم تنظیم کردم دخترم که می‌خوابید با پسرم دوتایی می‌رفتیم شهر بازی و پارک .عملا نابود کردم خودمو اوایل یادمه خیلی کم می‌خوابیدم .خداروشکر از سرش افتاد 

دقیقا منم مثل شما انگار جای من تاپیک زدی...بچمم دقیقا مثل بچه شماست شوهرم امروز بردش خونه عمش خودم دوس ندارم نمیدونم چیکار کنم بچه کوچیکم دارم اذیتم 

حذف ادمای اضافی از زندگی...🖤

منم ی پسر درست بیست و چهار ماهه دارم با ی دختر دو ماهه  پسر منم اصلن دوست نداره خونه بیاد ولی اصلن اجازه نمیدم بدون خودم یا همسرم جایی بره بچت بی ارزش میشه همم خودت مورد قضاوت قرار میگیری پسر منم وابسطه باباشه همیشه ی خدا هم پشت سر باباش گریه میکنه پشت در در حد دو سه دیقس تحمل کن الانم میدونع دعواش کنم  بهش میگم برو اتاق تا ی بار میگم ارپم میشه البته وقتی دیگ ب هیچ روشی اروم نشد 

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

عزیزم دختر نوزاد  خونم ط 4 نمیتونم ببرمش مهد تنها نمیره باید پیشش بمونم

من یادمه دختر دوماهه رو بغل میکردم دست پسرم رو هم می‌گرفتم می‌رفتیم پارک محل😐😓خدا خیلی بهم توان داد تا اون دوران رو گذروندم

دقیقا منم مثل شما انگار جای من تاپیک زدی...بچمم دقیقا مثل بچه شماست شوهرم امروز بردش خونه عمش خودم د ...

خیلی بده اینقدر جیغ میکشه باباشو صدا میزنه که به سرفه میفته

اخلاقش خاصه زمانی که ناراحته به هیچ عنوان نمیزاره بغلش کنی 

دلم براش کباب میشه

2790
2778
2791
2779
2792