2789
عنوان

چیکارکنم🥲

382 بازدید | 15 پست

شوهرم نیس پیشم برای گارش.  دیشب بهش مثال بقیرو زدم ک تو ن منو از لحاظ مادی تامین کردی نه معنوی 

نه محبت داره محبت کلامی نه هم از اون ادماییه گ با وجودیکه وضع مالیش بد نیس ی ماشین کهنه برام نمیگیره گارم راه بیوفته وقتی نیس هی نخام تاکسی بگیرم گواهینامم دارم ماشین ک نمیخره محبتم نداره ته حرفاش اینه ک چیکار میکنی ؟خستم سردرد دارم میرم بخابم این حرفاشه امروز ک کلا پیام نمیده بهم ... تازه بهم گفته تو هی دعوا داری من مرخصیم نمیام اینجا میمونم😔نزدیک زایمانمم هس

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شایددوسم نداره با دوتابجه طلاق بگیرم

نه اینو نگو 

شاید میخواد فقط یه کوچولو درکش کنی بفهمیش 

تو هم حتما اینو بهش بگو که الان وضعیت جوری نیست که بتونی درکش کنی و انتظارش الان زیادیه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
گار یعنی چی؟!دوبار توشتی

فک کنم منظورش کاره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نه اینو نگو  شاید میخواد فقط یه کوچولو درکش کنی بفهمیش  تو هم حتما اینو بهش بگو که الان ...

اخه دیشب بهش میگم ماشین نمیخری محبت داشته باش کافیه من یچیزی خلاف بگم لباش اویزونه

اخه دیشب بهش میگم ماشین نمیخری محبت داشته باش کافیه من یچیزی خلاف بگم لباش اویزونه

چمیدونم عزیزم گاهی وقتا مردا معلوم نیست چه شونه زیاد بهش گیر نده شاید مشکلی تو کارش پیش اومده چیزی نمیگه بزار بعد زایمان باهاش صحبت کن 

چمیدونم عزیزم گاهی وقتا مردا معلوم نیست چه شونه زیاد بهش گیر نده شاید مشکلی تو کارش پیش اومده چیزی ن ...

حالا ک میگه من واسه زایمانتم نمیام بذار زایمان کنی میام نمیتونم کاری کنم اعصابم خورده مگه منو برا رابطه میخاد

حالا ک میگه من واسه زایمانتم نمیام بذار زایمان کنی میام نمیتونم کاری کنم اعصابم خورده مگه منو برا را ...

بگو تو بیا یه جوری برات حساب میکنم نذار بینتون فاصله بیفته مردا همشون همینن منم بگم به همسرم فلان چیزا بخر همش بهونه میاره