2777
2789
عنوان

در چه حالید😓

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 53 پست

خونه داییمم شب به زور اوردم اینجا داییم گفت شام پیتزا داریم زنداییت گفته بگو رزم بیاد😂

منم اومدم اینجا یهو داداش و بابای زنداییم سوپرایز کردن یهویی اومدن(زنداییم دختر عموی مامانم ایناست)

منم کنار عموی بابام تشکمو پهن کردن هی خندم میگیره و با کراشم حرف میزنم چت😂😂😂

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عصبی و ناراحت 

خونمون بخاطر دامادمون ساس زده حالا خواهرام بهم کمک نمیکنن منم هر چی میگم اونا گوش نمیدن منم درس دارم خیر سرم کنکور میخوام امتحان بدم اشکم دراومده خدا ازشون نگذره فقط سرشون تو گوشیه

سرکارم...........خوابم میاد.......منتظرم ساعت کاریم تموم شه برم خونه  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

تو رو خدا کامنت ها اقایون حاضر در تایپکو یکی دلش سر سبزه اون یکی آب و جارو میکنه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

چقد مث منی 💔

آخه بد بختی هر شب بچه میگه مامان بابا بازم‌نیومد 

هر شب میگه دوست دارم قبل خواب بابا بیاد و چشم اش ب در تا بیاد 

واقعا حقمون این همه تنهایی نیست 

بعد میگن چرا یه زن کم میاره دلش پر عقده میشه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

آخه بد بختی هر شب بچه میگه مامان بابا بازم‌نیومد  هر شب میگه دوست دارم قبل خواب بابا بیاد و چش ...

بهش نگفتی که بچه چی میگه ؟؟ واقعا خیلی سخته درکت میکنم من سه ماهه ازدواج کردم همش دیر میاد خونه 

استرسه چیو داری عزیزم

امتحان شنبه امو

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔