من امشبم تنهام بادخترمم، شوهرم نیس شبایی ک نیس خیلی دلگیرم 😓البته روزایی هم ک هست همش میزنیم سروکله ی همدیگه☹بهش میگم روزایی ک تو توش نیستی رو باید رید توش روزایی ام ک هستی خودت میرینی توش🤣شمادر چ حالید اوناییم ک مثله من تنهان و تنهاموندنو تجربه کردن بیان بگن☹
🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀
خونمون بخاطر دامادمون ساس زده حالا خواهرام بهم کمک نمیکنن منم هر چی میگم اونا گوش نمیدن منم درس دارم خیر سرم کنکور میخوام امتحان بدم اشکم دراومده خدا ازشون نگذره فقط سرشون تو گوشیه
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔