2777
2789
عنوان

ام اس

1210 بازدید | 37 پست

اینجا کسی هست ک بدون علائم مبتلا به ام اس باشه؟

من میگرن ارثی دارم و ام آر آی سرم لک نشون داده ک البته تووو گردنم نشون نداده و دکترا گیج موندن ک ام اس هست یا چی

♥️ALLAH♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مستند رازو ببینین تا متوجه بشین که دکترا با گفتارشون مریض تر میکنن ذهن ادم مثل اهنرباست حتی اگه اینطوریم هست نباید هی برین تحقیق و جستجو کنین پیش خودتون همش بگین که هیچی نیست البته برا درمان هم مراجعه کنین نه پیش هر دکتری 

مشاوره در تمامی زمینه ها رایگان(علوم قرآنی_قانون روابط_اقتصادی_اذکار معجزه اسا_نا امیدی_راه مقابله با فقر و بدبختی و انگیزه نداشتن) فقط به جهت پرداخت زکات علم گهگاهی میام اینجا و با راهنمایی دیگران ارامش میگیرم وقتی داده های مغزتو انتقال میدی فضا رو بیشتر باز میکنی که چیزای جدیدی یاد بگیری انرژی میگیری از راهنمایی دیگران اینقدرم کتابای روانشناسی خوندم که حتی با حرکات بدن ادما هم میفهمم چی تو ذهنشونه اگرم نظر منو قبول نداری بهتره با من بحث نکنی چون من برای بحث کردن اینجا نیستم و برای کمک کردن اینجا هستم پس هیچوقت نمیتونی وقت منو بگیری در جهت چیزای بیهوده.(خواهش میکنم وقتی که من برای راهنمایی دیگران گذاشتمو با بحث کردن با من تلف نکنید.)فقط خواهشا سریع سوال بپرسین و خیلی خلاصه وار
من میدونم که میگرن میتونه توی مغز لکه ایجاد کنه  لکه های ام اس با میگرن فرق دارن  چند تا ...

ام آر آی گردنم چیزی نشون نمیده اما ۲ الی ۳تا لک نشون میده 

من هیچ علائمی ندارم

از بچگی والا درگیر میگرنم و همه عمو ها و عمه ها و دختر عموها هم همینطور

♥️ALLAH♥️
مستند رازو ببینین تا متوجه بشین که دکترا با گفتارشون مریض تر میکنن ذهن ادم مثل اهنرباست حتی اگه اینط ...

والا از اون روز ک این حدس زدن من سردردم تمومی نداره حتی توهم میزنم ک دارم گیج میزنم

♥️ALLAH♥️
والا از اون روز ک این حدس زدن من سردردم تمومی نداره حتی توهم میزنم ک دارم گیج میزنم

همین الان بزنین مستند راز البته زیر نویسش نه دوبلش دوبلش بدرد نمیخوره اصلا ببینین دیدگاهتون نسبت به مریضیتون زمین تا اسمون فرق میکنه

مشاوره در تمامی زمینه ها رایگان(علوم قرآنی_قانون روابط_اقتصادی_اذکار معجزه اسا_نا امیدی_راه مقابله با فقر و بدبختی و انگیزه نداشتن) فقط به جهت پرداخت زکات علم گهگاهی میام اینجا و با راهنمایی دیگران ارامش میگیرم وقتی داده های مغزتو انتقال میدی فضا رو بیشتر باز میکنی که چیزای جدیدی یاد بگیری انرژی میگیری از راهنمایی دیگران اینقدرم کتابای روانشناسی خوندم که حتی با حرکات بدن ادما هم میفهمم چی تو ذهنشونه اگرم نظر منو قبول نداری بهتره با من بحث نکنی چون من برای بحث کردن اینجا نیستم و برای کمک کردن اینجا هستم پس هیچوقت نمیتونی وقت منو بگیری در جهت چیزای بیهوده.(خواهش میکنم وقتی که من برای راهنمایی دیگران گذاشتمو با بحث کردن با من تلف نکنید.)فقط خواهشا سریع سوال بپرسین و خیلی خلاصه وار
ام آر آی گردنم چیزی نشون نمیده اما ۲ الی ۳تا لک نشون میده  من هیچ علائمی ندارم از بچگی والا د ...

اگر دکتر حرفه ای باشه باید فرق لکه ام اس و میگرن رو بدونه 

اگر علائم ام اس نداری من میتونم بهت بگم ام اس نداری چون این مریضی هست که باید علائم وجود داشته باشن تا بگیم یه نفر بیماره 

نمیدونی لکه هاکجای مغزت هستن؟ دور بطن؟