2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگر مشکلی با عقد موندن ندارین چرا ک ن بمون خونتو ب دل خودت بساز ولی ب اسم خودتون بزنید بعد فردا نیای ک مادرشوهرم ب اسم خودش زد 

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

اره

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

تو فامیل ما 8سال عقد موند تا خونه بسازن.بستگی ب شرایط اگ خانواده اذیت نمیکنن و شرایط مالی خانواده ها اوکیه صبر کن.ولی اذیت میکنن اصلا ارزش نداره بمونی جوونیت مهم تره ک حرص نخوری اسایش داشته باشی

تو فامیل ما 8سال عقد موند تا خونه بسازن.بستگی ب شرایط اگ خانواده اذیت نمیکنن و شرایط مالی خانواده ها ...

مشکلم اینه باهم‌مشکل داریم و باشوهرم‌ خیلی بحث‌داریم فقط بخاطر اینه نمیتونیم خیلی پیش هم باشیم

خب فول و کامل نساز .

حالا من عقد نیستم . ولی چون جایی واسه زندگی نداشتیم 

خونمون رو در حد یه جهار دیواری بنایی کردیم اومدیم تو خونه . تا گچ کاری 

هنوز گچ بری ها رو نزدیم 

آشپزخونه کابینت نداره.  یجورایی آشپزخونه تو پذیراییه 

بک کن یه گوشه از پذیرایی مربع شکل آشپزخونه س

ما ملک رو کلا کوبیدیم دوباره ساختیم

حیاط مون موزاییک نداره . در و دیوار حیاط همونایی هستن ک از قدیم بودن . 

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …