2777
2789
عنوان

وزن جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 26 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الانم وزنش کمه. حتما بد غذاس

بد غذا و کم غذا پدرم درومده ریفلاکس شدید داشت الانم هر ازگاه بالا میاره نگاه بچه های مردم میکنم غصم میگیره بچم ضعیفه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
بد غذا و کم غذا پدرم درومده ریفلاکس شدید داشت الانم هر ازگاه بالا میاره نگاه بچه های مردم میکنم غصم ...

پسر منم الان چهارسالشه به دنیا اومد رفلاکس شدید کولیک اشکمو درآورد بخدا تا چند ماه نمی‌دونستم خواب چیه یکسره گریه میکرد الآنم بهونه گیره من فقط موقع غذا اجبارش نمیکنم غذا میریزم تو بشقاب میذارم جلوش هرچقدر دوست داشت بخوره 

پسر منم الان چهارسالشه به دنیا اومد رفلاکس شدید کولیک اشکمو درآورد بخدا تا چند ماه نمی‌دونستم خواب چ ...

خداحفظشون کنه برات.منم خیلی مشکلات کشیدم دخترم بعد واکسن شش ماهگی تبش قط نمیشد س بار بستری شد از بیمارستان اسهال استفراغم گرف پدرم درومد الانم وزنش کمه.حالا مشکلات بعد زود دنیا اومدنش و با شکم سزارینی تو بیمارستان سرپا و غصه خوردنم هیچ

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

سلام از من پرسیدیم که چه دکتری بردم دخترم رو قفل شد اینجا گفتم جواب بدم .بردم روانپزشک و بسیار راضی بودم و هستم اتفاقا خیلی خوشحال شد گفت می‌دونی چقدر در حق دخترت خوبی کردی اوردیش گفت بعضی از مادرا میترسم اما دارن ضرر به بچه میزنن و بی خبر هستن که چه مشکلاتی میتونه داشته باشه براشون

اسنا جونیییییییییییی قبل هستم کاربری دوم هستم از ۹۸ عضو اینجام ✋✋✋✋✋✋

ببخشیدچون شما تجربه بارداری دارید میشه سوال منو  توی تایپیک آخرم که الان زدم جواب بدید و راهنمایی کنید 

من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین