2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 56 پست
نمیدونم شاید اون دختر از خداشه ک داداشتون بهش پیشنهاد بده نمیشه گف ذهنش چی میگذره

چی بگم والا

اخه می دونی دهه ۲۰ زندگی آدم هم یه مقدار آدم جوان و احساساتیه

من میگم نکنه اولش با احساس و عشق و خوب شروع شه ولی بعدش اختلافات شروع بشه

و مسئله فقط دختر نیست

من خودم شاید اگر جای خانواده دختر بودم میگفتم پسره چقدر خوش اشتهاست که اومده سراغ دختر خیلی جوان تر 

می دونی چی میگم؟

ولی واقعا فکر می کنم برادرم ساده دله و صرفا خوشش اومده و اهل این حرفا نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا تو محیط کاریش دیده خوشش اومده خودشم همینو میگه اما دله دیگه نمی دونم والا چی بگم

ببینید ممکن الان قبول کنه ولی چندسال دیگ ببینه شوهرش خیلی پیر تر ازخودش ممکن بعدا مشکل ساز بشه

ولی مهم دختراست که شاید براش مهم نباشه اگه دختره خیلی خوشگل وملاک های زیادی داشته باشه به احتمال زیاد قبول نمیکنه

میشه برای ظهور آقا یه صلوات بفرستید☺️♥️
ببینید ممکن الان قبول کنه ولی چندسال دیگ ببینه شوهرش خیلی پیر تر ازخودش ممکن بعدا مشکل ساز بشه و ...

دختره واقعا خوشگله به نظر من

حتی از سنشم جوان تر می خوره

البته برادر منم واقعا قیافه ش از سنش جوان تره ولی خب بازم حرف شما درسته

من خودم 20سالگی با شوهرم که 32سالش بود ازدواج کردم الانم 7سال گذشته مشکلی بخاطر اختلاف سنی نداشتیم خیلیم راضیم که کوچیکترم😁

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))