2777
2789
عنوان

شوهرم میگه..

214 بازدید | 20 پست

سلام.قراره از پست برامون چیزی بیاد ما آیفون خونمون خرابه از اونورم در طول روز یه ساعتایی خونه نیستم.پست هم گفته اگه نباشید برگشت میخوره.شوهرم هی میگه زنگ بزن پست بگو شماره ی کسی که قراره بسته رو بیاره بگیر باهاش هماهنگ کنیم آخه مگه میشه؟ تازه هی میگه زبون بریز قبول کنن😐

چرا خودش نمیریزه

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کد رهگیری که بهتون دادن 

باهاش میتونید پیگیری کنید ببینید چه تایمی دست نامه رسان میرسه همون روز خونه باشید

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
عزیزم کد رهگیری که بهتون دادن  باهاش میتونید پیگیری کنید ببینید چه تایمی دست نامه رسان میرسه ه ...

اخه بسته مربوط میشه برای خرید خودرو تو سایتم گفته امکان تماس نیست باید حضور داشته باشید

گلم شماره مامور پست رو میده اداره پست. منم دارم بعضی وقتا خونه نیستم تماس میگیرم و اینکه بیشتر سعی میکنم همون هفت و نیم تا هشت صبح برم اداره پست خودم کالا رو تحویل بگیر 

البته وقتایی که خونه نیستم در طول روز  اینکارو میکنم. کد رهگیری بسته‌ام رو از فروشنده میگیرم و از طریق سایت اداره پست متوجه میشم که کی رسیده شهرمون. 

معمولا هشت و نیم به مامور پست تحویل میدن که توزیع کنه

گلم شماره مامور پست رو میده اداره پست. منم دارم بعضی وقتا خونه نیستم تماس میگیرم و اینکه بیشتر سعی م ...

و اینکه گلم مامور پست بیاد خونه پشت در زنگ بزنه نباشین به شماره ای که پشت بسته پستیتون موقع خرید نوشتین تماس میگیره بهش بگین بذاره اداره پست خودتون تحویل بگیرین. به همین راحتی 

من چون خیلی خرید پستی میکنم همه این شرایط برام پیش اومده

اصلا اینطور نیست شماره رو بسه هست زنگ می‌زنند بهت برگشت تا سه ماه پست میمونه مگر اینکه فاسد شدنی باش ...

زنگ زدم پست گفت تماس نمیگیریم اگه نبودی یه بار دیگه میاییم بعد دیگه باید خودت بیایی پست خونه

و اینکه گلم مامور پست بیاد خونه پشت در زنگ بزنه نباشین به شماره ای که پشت بسته پستیتون موقع خرید نوش ...

اخه من خرید نکردم.مربوط به احراز هویت پستیه مربوط به ایرانخودرو اصلا کد رهگیری هم نداره