2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به منم میگن خیلی ساده و دلرحمی😐

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
زود باورم و هرکی قیافمو میبینه همینو میگه حتی اگه نشناسم

دقیقا منم خیلی زودباورم اگه هیچیکس باورنکنه من باور میکنم😶

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
مثلا چی چطوری روابطمو قوی کنم؟ 

هرجور که بتونی وارد اجتماع بشی و با مردم مراوده داشته باشی و از اطرافیانت چیز یادبگیری

مثلا کلاس برو، برحسب علاقت ببین چه کلاسایی دوس داری

یا اگر برات امکانش هست جایی مشغول به کار شو

یا ادامه تحصیل بده در هر مقطعی که هستی مثلا اگر لیسانس داری برو فوق بگیر

ولی بشرطی که توی برخورد با اطرافیان منزوی و گوشه گیر نباشی و توی خودت نباشی

دوست پیدا کن

رویایی دارم...که غیرممکن نیست...

ساده بودن به معنی رو راست و بی شیله پیله بودن خیلی هم خوبه اما زود باوری اصلا خوب نیست چون آدمای مکار و عوضی بدجور تو نخ این جور آدما هستن. 

ببین همیشه سعی کن آدما رو بر اساس رفتارشون اون هم در دراز مدت بشناسی نه با اتکای به زبون و حرفاشون

و دیگه اینکه با غریبه ها در عین حال که گارد نداری و اجتماعی هستی اما صمیمانه رفتار نکن و اطلاعات غیر ضروری بهشون نده ....