سلام خوبین بچها با ی برادر خود خواه خود بین باید چکار کرد بخدا همش فکر خودشه منا مسخره میکنه از بییشعوری تا نداره منم دیگ خسته شدم ازش به مادرم میگ من نمیدونم واقعا چکار کنم باش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب شروع میکنیم خوب به حرفام گوش بدع! اول بگو میدونی نقطه ضعف های داداشت چیع؟اگه میدونی بگو که یه حر ...
هیچی شاید نگه ولی همین بی محلی کنی بسشه زیادی ناز داره و ادا بعدم وقتی تنگشه میاد سراغ من بعدم فردا جشنه هرکس رسید بهم گفت کار دارم منم گفتم خودم میرم تنها چرا محتاح بقیه باشم ک بیان هرزری میخوان هم بزنن نمیدونم بنظرت این کار خوبه یا نه
هیچی شاید نگه ولی همین بی محلی کنی بسشه زیادی ناز داره و ادا بعدم وقتی تنگشه میاد سراغ من بعدم ...
اینجور که گفتی تقریبا فهمیدم نقطه ضعف داداشت چیع😀اینکه داداشت میخواد همه بهش احترام بزارن مثلا بزرگ حسابش کنن و دست کم نگیرنش و کلی نقطه ضعف دیگه.....!خب الان بهت میگم چیکار کن:)