2777
2789
عنوان

سلام

110 بازدید | 34 پست

سلام خوبین بچها با ی برادر خود خواه  خود بین باید چکار کرد بخدا همش فکر خودشه منا مسخره میکنه از بییشعوری تا نداره منم دیگ خسته شدم ازش به مادرم میگ من نمیدونم واقعا چکار کنم باش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید 17

دختر زیاد سخت نگیر پسرا تو این سن فکر میکنن خیلی آدم باحالی هستن و با اذیت و ازار خیلی شاخن مثلا ، چند سال دیگه درست میشه

ناگهان پیدا شو ، دستی به سوی ما دراز کن و نجاتمان بده ... 
من شش تا خواهر و پنج برادر دارم تو مجردی دعوا و همو خیلی اذیت و مسخره میکردیم،  ولی عاشقشون بود ...

دیدم نبود خاطره اون وقت ب چ درد میخوره یا طرف همش سرکاره یا کار داره بعدم ن من عاشق سگ نمیشم ی ادم  خود خواه 

اون وقت خداشکر من نیستم دیگ میفهمه الان فک میکنه شاخه 

یکم تحملت رو ببر بالا خودت چند سالته ؟ پسرا رو نمیشناسی ، باور کن میخواد خرصت بده جیغ و داد نکن اهمیت نده هر چی گفت حرف نزن هر کاری کرد بگو به هیچ جام نیست داری چیکار می‌کنی ، بعد بشین آتیش گرفتنش رو با پفیلا تماشا کن 

یکم تحملت رو ببر بالا خودت چند سالته ؟ پسرا رو نمیشناسی ، باور کن میخواد خرصت بده جیغ و داد نکن اهمی ...

بابا شورش در اورده  چقدر دگ هرجا میرم ک من همه زبون دارن ولی داداشم بره اثلا مهم نیست براشون 

اسی جون من یاد بدم چیکار کنیع؟من تو این کارا استادم!میخای بسوزونیش حست رو درک میکنم عشخم😂😎😬

بخدا خیلی محتاجم خیلی فردا میخواستم یعنی برم جشن همه از دوستام تا همه گفتن کار داریم  

بابا شورش در اورده  چقدر دگ هرجا میرم ک من همه زبون دارن ولی داداشم بره اثلا مهم نیست براشون&nb ...

تنها کاری که میتونی بکنی اینه که بی اهمیت باشی باور کن ، خانوادت هم کم کم کنار میان