2821
2789

ایتالیا شنیدم بورسیه استانی هم میکنه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دو مدل دانشگاه داره 

زبان ایتالیایی 

و زبان انگلیسی 

زبان ایتالیای ها اکثرا رایگان هستن ،برای زیان انگلیسی هم باید بورس پیدا کنی  ک زیاده 

اول هم مدرک زیانت باید اکی باشه 

یه سری  دانشگاه‌ها پذیرش میکنن بعد ۳ ماه فرصت داری واسه مدرک زبانت تا پذیرفته شدن نهایی 

ناخن کار نی  نی سایت 💅

من میخواستم برم ولی نشد 

نزدیک ۵ هزار یورو باید داشته باشی واسه چند ماه اول تا بورسیه بدن

واسه سفارت هم حداقل ۲۵۰ باید داشته باشی 

هزینه ترجمه ها هم تقریبا ۷ میلیون تا ۱۰ در میاد 

هزینه آزمون زبان هم حساب کن که تافل۱۵ و آیلتس ۷ یا ۹ تومنه (آیلتس رو دقیق نمی‌دونم) 

پول هواپیما هم هست 

اگه دانشگاه چیما بخواد هم باید بدی 

هزینه اپ فی هست (بعضیا البته رایگانه) 

هزینه رزومه و انگیزه نامه هم هست که اگه خودتون بنویسید پولی نمی‌خواد بدین 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

به جز زبان باید مقاله و اینات چطور باشه؟

ایتالیا مقاله اینا نمیخاد خیلی راحت میگیرن

من خودم حدود ۱۰سال گ‌پ تحصیلی دارم انشالله بزودی اقدام میکنم البته بزودی یعنی ۶/۷ ماه آینده ب بعد ک‌زبان ایتالیایی م اکی بشه 

ناخن کار نی  نی سایت 💅
بعد که بری معدلت بالا باشه بورس میدن؟

بورسیه اصلا ربطی به معدل نداره

شما پذیرش بگیری و مدارکی که استان مورد نظر بخواد رو تهیه کنید، بهتون بعد چند ماه بورسیه میدن 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

من میخواستم برم ولی نشد  نزدیک ۵ هزار یورو باید داشته باشی واسه چند ماه اول تا بورسیه بدن ...

همین رزومه رو نمیدونم چ کارش کنم من واسه کارشناسی میخوام برم 

:)                             
همین رزومه رو نمیدونم چ کارش کنم من واسه کارشناسی میخوام برم 

از توی گروه های ایتالیا که بچه ها زدن کمک بخواین

من متاسفانه واسه ارشد دارم میرم و اطلاعی ندارم از نحوه نوشتن رزومه برای کارشناسی 

ایتالیا مقاله اینا نمیخاد خیلی راحت میگیرن من خودم حدود ۱۰سال گ‌پ تحصیلی دارم انشالله بزودی اقدام م ...

منم میخوام برم ایتالیا ولی واسه کارشناسی میخوام شروع کنم ایتالیایی بخونم

:)