2777
2789

دوستان من ۱۴ سالگی به اجبار خانوادم ازدواج کردم ۱۶ جدا شدم تو روستام جدا که شدم بعد ۹ ماه اینا تقریبا وارد رابطه با آقایی شدم که مجرد بود تا حالا ازدواج نکرده بود الان ۳ ساله باهاشم هیچوقت حرف از آینده نزده هیچوقت حتی گاهی وقتا میگه تو شوهر بگیری از این جور حرفا مثلا امروز گفت بیچاره زن من هیچوقت نمیتونه منو بپیچونه بعد خیلی رفتارش خوبه باهم اما از آینده حرفی نزده من عاشقشم خیلی دوسش دارم چجوری میتونم ببینم کسی دیگه کنار اونه ۳۳ سالشه البته اینم بگم ...

توروخدا بگین چیکار کنم من نمیتونم بدون اون ....

الان سال دومه پشت کنکور انقدر به این فکر میکنم ازهمه چی افتادم درسمم درست حسابی نخوندم ۱۵ روز دیگه کنکور همش میگم بشینم یک سال دیگه بخونم ولی خب زشته میشه سال سومم 

تورخدا بگین به این چی بگم چیکار کنم چجوری بتونم تصور کنم کسی دیگه زنشه

نمیخاد بگیردت..کاری ک باید بکنی اینه ک رهاش کنی و عمرتو پاش نذاری.بعدش حتی اگ لازم بود تا یکسال هم غصه بخور و گریه کن.ولی دگ برنگرد.بذار کسی بیاد ک مسئولیت پذیر باشه

میگه ک...:ربودی دفتر دل را و افسوس...که سطری هم ازین دفتر نخواندی...همینقدر غمگین🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بپذیری که واسه ازدواج نمیخوادت 

من جات بودم دندون لقو میکشیدم، درسته هفت ماه درد داره ولی درست میشی 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

بنظرم باهاش نمون اگه بخوادت خودش میاد پا پیش میزاره و میاد خاستگاری نخوادتم خودتو نجات میدی

شاید سخت باشه ولی از بلاتکلیفی بهتره

فکر میکنم اگه من به هر دری زدم و اونی نشد که می‌خواستم بشه لابد؛ قسمت خرافه نیست...!هست واقعا...

عزیزم اگه اقا بهت علاقه داشته باشه خب خودش پینهاد ازدواج میده..
وقتی 3ساله حرفی نمیزنه ازش یعنی اصن هیچ..
 بعد واقعا من یه حس بدی بهم دست داد چطوری 3 سال پیش یه مرد 30 ساله با 16 ساله رفته تو رابطه اصن قشنگ نیس حالا تو بچه بودی اون ک بزرگ بود :/ اختلاف سنیتون خیلیه
تو بشین قشنگ درستو بخون یه رشته خوب برو دانشگاه ادمای درست حسابی میان برا ازدواح باهات
اینو ولش واقعا..

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

واضحه میگه من باتو قصد ازدواج ندارم تا خودت بری

فقط عزیزم باهات وقت گذرونده

و تو هم جوری باید بی اعتنایی کنی که دفعه ی دیگه گ*ه اضافی نخوره خیلی حداقل در ظاهر منطقی رفتار کن

چرا رفتی با یکی که تو روستا که کوچیکه همه همو میشناسن نترسیدی یکی بفهمه مطلقه که هستی خیلی زشته بنظر ...

لطفا اصلاح مطلقه رو بکار نبرین برای من بار منفی داره 

بعدشم از این نظر اطمینان دار هست