2777
2789
عنوان

مامان بابای شمام اینطورن؟

357 بازدید | 17 پست

اقا هم مامانم و هم بابام وضعه مالیشون خیلی خوبه ینی هم مامانم درامد داره هم بابام ولی ما تو یه منطقه فقیر نشین زندگی میکنیم خونمون خوبه ولی منطقش اصلا خوب نیست. خونه ان چنانی هم نداریم بابامم ب هیچ وج بهم پول نمیده خودمم پول داشته باشم نمیزاره خرجش کنم اجازه نمیده برم بازار میگه خیلی خرج میکنی. مامانم میخاد بهم پول بده بابام اجازه نمیده میگه چقد بهش میدی بسه هروز لباس میخام فلان میخام و اره ن خودش بهم پول میده ن اجازه میده مامانم بهم پول بده سنشم بالاس باز نشستس همیشه 24 ساعته تو خونس هیچ جاییم نمیزارن برم. بنظرتون باید با این رفتارشون چیکار کنم بخدا خسته شودم از قبله عید تا الان نرفتم بازار لباسو چی بخرم درصورتی هم پدرم و هم مادرم خیلی وضعه مالیشون خوبه برا خودشون قشنگ خرج میکنن نوبته ما ک میشه میگن خیلی خرج میکنید درصورتی من سالی یه بارم نمیرم بازار. 

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

از نظر درآمدی نه مثل هم نیستیم چون مادم درآمد نداره ولی پول ماهانه ۱۵۰۰ تا ۲ میلیون ماهی میدن و دیگه مدل خرج کردن و پس انداز با خودم البته آمد کم بیارم حتما میدن برای بیرون رفتن‌خودشون مشکلی ندارن ولی من اهل تنها بیرون‌رفتن‌نیستم و برای خرید لباس اینا حتما با مامانم یا بابام میرم یا همه باهم و مشکلی بابت خرید ندارم البته نهایت سالی ۲ بار خرید لباس کنم‌اکثر پولم خرج دانشگاه و کتاب اینا و کلاس میشه

ولی مادرتون میتونه دور از چشم پدرتون بهتون پول بده دلیلی نداره همه مطلع بشن و سعی کن کم کم قانعشون کنی هفته ۱الی ۲بار تنها بری بیرون بعد یه مدت براشون عادی میشه 

سعی کن خیلی آروم پیش بری و اصلا با دعوا و مشاجره جلو نری که بدتر میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر درآمدی نه مثل هم نیستیم چون مادم درآمد نداره ولی پول ماهانه ۱۵۰۰ تا ۲ میلیون ماهی میدن و دیگه ...

خوبه

ولی مادرتون میتونه دور از چشم پدرتون بهتون پول بده دلیلی نداره همه مطلع بشن و سعی کن کم کم قانعشون ک ...

جررر ن بابا عمرن بزارن در میزنن بابام اجازه نمیده درو باز کنم میگه مرده غریبه نباشه تورو ببینه سره کوچه سوپر مارکت اجازه ندارم برم بیخیال هالا اینا رو مامانم هر گوهی بخوره باید ب بابام بگه ب هیچ وج کاریو بدونه اجازه بابام انجام نمیده هالا فعلا پول داده بهما. ولی بابام اجازه نمیده برم بازار اصلا قبول نمیکنه مامانمم میگه هرچی بابات بگه هعی هیق

چه بد ، ما با اینکه وضع مالیمون متوسطه ، مامانمم خانه داره و شاغل نیست ، خیلی برامون خرج میکنن ، پول میدن بهم ولی بخاطر امنیت نمیزارن برم بیرون☹ پولم حساب بانکی باز کردن و میریزن برام ، ولی جایی نمیرم خرج کنم😄

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

هیچ‌ کاری نمیتونی کنی  فقط باید بجنگی باهاشون  مثل من...

اخه جنگ هم ب درده اینا نمیخوره بخدا دیگه دارم میمیرم از دستشون هنوزم سنم کمه دارم بفنا میرم دلم میخاد دانشگاه درس بخونم اجازه نمیدن

وضع مالی پدرم به لطف مادرم بهتر شده ولی برای مادرم هیچی نمیخره برای منم نمیخرید یعنی وقتی همسن و سال هام میدیدم چیزی دارن که نداشتم ناراحت بودم ولی تا موقعی که رفتم سرکار خرجی هم قطع شد منم گفتم به درک نده با اینکه حقوقم کمه اما خدا رو شکر راضی ام میتونم چیزایی رو که میخوام بخرم دیگه منتش رو نمی کشم 

چه بد ، ما با اینکه وضع مالیمون متوسطه ، مامانمم خانه داره و شاغل نیست ، خیلی برامون خرج میکنن ، پول ...

خب منم بابام اجازه نمیده برم تا سره کوچه سوپر مارکت.

مامانمم داخله خونس ولی مغازه داره تو بهترین منطقه شهرمون ک اجارش داده و ماهی 15 میل میاد دستش و خرجشم نمیکنه چون حقوقه بازنشستگیه بابام هس ولی حاضر نیستن یکم ب منه بدبخت پول بدن همون سالی یه باریم ک میرم بازار و بهم پول میدن با دعوا و سروصد اتفاق میوفته 

خب منم بابام اجازه نمیده برم تا سره کوچه سوپر مارکت. مامانمم داخله خونس ولی مغازه داره تو بهترین من ...

چه بددددددد☹☹☹

بگو خرج نمیکنم واسم حساب باز کنید بریزید تو کارت ، بازم بهانه میکنن یعنی

اگه نریزن خیلی خسیسن😒

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

وضع مالی پدرم به لطف مادرم بهتر شده ولی برای مادرم هیچی نمیخره برای منم نمیخرید یعنی وقتی همسن و سال ...

خب منم ارزومه کار کنم ولی بابام اجازه نمیده برم سره کار و کار کنم همش میگه ما ک وضعه مالیمون خوبه برای چی میخای بری سره کار بری ک بقیه بگن دختره فلانی میره سره کار ابرو منو ببری و از این چرتو پرتا💔

اجازه نمیدن درس بخونی؟ چرا؟

میگن محیطه دانشگاه خوب نیست همش دختر پسره و چی :))

چه بددددددد☹☹☹ بگو خرج نمیکنم واسم حساب باز کنید بریزید تو کارت ، بازم بهانه میکنن یعنی اگه نریزن ...

حساب بانکی دارم چون تازه 18 سالم شوده تونستم حساب بانکی بزنم ولی خب کارتم خالیه هرچقد میگم پول بدین بهم نمیدن عذابم دادن همه بهم تیکه میندازن ک تو با این پوله بابات چرا همش لباسای تکراری میپوشی. خسیس نیستن فکر میکنن اگه خیلی خرج کنیم ینی خرابیم و باید دخترای ساده و ساکتی باشیم ک فامیلا اینا نگن دخترای فلانی ول خرجن همش ب فکره لباسو چیین