2777
2789
عنوان

خونه

216 بازدید | 4 پست

سلام دوستان خوبستید؟اولا بگم کاربری دست منو ددستمه پس اشتباه نکنید...من سن بالایی ندارمو بالای ۱۸ هستم مادرم  وقتی که یادم نمیاد از شوهرش جدا شده و یهمدت خونه مادربزرگ و خوته خودمون بودیم الان من از تیر ماه شروع به کار میکنم حتی مادرم هم کارمنده و خیلی خرج میکنه اما خونه مادربزرگم هستیم چون خونه پیش فروش گرفتیم هنوز اماده نیست ...امروز دایی کوچیکم خیلی بدرفتاری کرد غذایی که داشتم میخوردمو(خود مادرم جدا درست کرده بود برای دوتامون چون مادربزرگم جدیدا حق داره ولی قیافه میگرفت) خلاصه رفتم میگم چرا برداشتی لیوان اب رو میریزه رو سرمو پرت میکنه و کلی بد و بیراهو فوش بهم میده و میگه تو تربیت نداری مت ۳۰ سال ازت بزرگترمو اینا و منو پرت میکنه حتی میزنه من مادرم سر کار بود باهاشون تماس گرفتم فعلا این چند ساعت خونه خالمیم چیکار‌کنم واقعا

خونه اجاره کنید این مدتو یا برید مسافر خونه عزیزم

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هيچي چيكار كنيد كنار بيايد تا خونتون اماده شه

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

2790
2778
2791
2779
2792