2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم گریم گرفت 🥲🥲😭😭😭😭😭😭 ممنونم ازت عزیزم انشاءالله به حق حضرت زهرا و حضرت علی ک امروز ...

مرسی عزیزم توروخدا تو دعاهات تو نماز هات دعا کن بچمو ازم جدا نکنن منم برات دعا میکنم به اونی که دوسش داری برسی

نیت کردم

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت درویش

خیر
در شرایط سخت زندگی، بیش از حد به همه چیز فکر نکنید. گاهی اوقات بهتر است به جای تامل درباره مسائل زندگی، فقط اقدام کرده و رو به جلو حرکت کنیم. با این که تفکر به حل موضوعات کمک می کند، اما می تواند معضلات جدیدی نیز ایجاد کند. گاهی اوقات توجه به غرایز و احساسات درونی، بهتر می تواند به حل مشکلات کمک کند.

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
نیت کردم

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت عاشقان (عاشق و معشوق)

خیر
در حال حاضر بهتر است وارد رابطه عاشقانه ای نشوید، زیرا یک فرصت بزرگ بر سر راحت تان قرار دارد و شما نمی توانید وقت کافی به هر دو اختصاص دهید. اکنون بهتر است به کارهایی که دوست دارید، بپردازید، روی یک فرصت شغلی تمرکز کرده و به تعهدات شخصی تان عمل کنید. عشق در زمان مناسب و هنگامی که آماده آن بودید، به زندگی تان وارد خواهد شد.

مرسی عزیزم توروخدا تو دعاهات تو نماز هات دعا کن بچمو ازم جدا نکنن منم برات دعا میکنم به اونی که دوسش ...

حتماااا عزیزم

فداتشم گلم

انشاءالله به حق چادر خاکی حضرت زهرا و پای برهنه حضرت زینب ک بچتو ازت جدا نکنن

این کاربری واگذار شده ✌️
نیت کردم🙂

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت داوری

بله
اگر کار اشتباهی انجام داده اید، وقت آن است که عذرخواهی کنید. کارت داوری می گوید اعتراف به اشتباه تان، می تواند ابزاری قدرتمندی برای اصلاح شرایط باشد. این کارت نشان می دهد که با قضاوت دیگران، شما نیز تحت قضاوت آنان قرار خواهید گرفت.

نیت کردم، سارا

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت درویش

بله
شما باید از ذهنیت و دیدگاهی که کارت درویش به شما می دهد، استفاده کنید تا به درک درستی از مشکلات خود در رابطه تان برسید. داشتن نگرش درست نسبت به مشکلات زندگی با همسرتان، کلید اصلی حفظ تعادل در رابطه بوده و به حل مسائل تان کمک می کند.

نیت کردم 

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت ابله

بله
شاید شما بدون توجه به نتیجه نهایی، بسیار ماجراجو باشید، اما کارت ابله نشان می دهد که برای رسیدن به خواسته ها باید رو به جلو حرکت کرد. هنگام حرکت به سمت ناشناخته ها، مطمئن شوید که تمام ابزارهای لازم برای ادامه سفر و همچنین یک هم سفر خوب که شما را در مسیر هدایت می کند را در اختیار دارید.

حتماااا عزیزم فداتشم گلم انشاءالله به حق چادر خاکی حضرت زهرا و پای برهنه حضرت زینب ک بچتو ازت ج ...

برای منم دعا کنین بعده 10 سال بهش برسم