2777
2789
من لطفا  دو تا بگیر برات قران میخونم اولیش اینکه بهم فکر میکنه؟ دوم اینکه برمیگرده؟

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت شیطان

بله
کسی باید برنده این بازی شود و ممکن است شما آن فرد باشید. کارهای لازم برای رسیدن به اهداف تان را انجام دهید، زیرا افراد برنده به ندرت به ترس های خود توجه می کنند و اغلب مردم به آن ها علاقه دارند. وقتی برنده شدید، می توانید با بازنده ها منصفانه رفتار کنید، زیرا اکنون شما کنترل امور را در دست دارید. به یاد داشته باشید که تمام دستاوردهای مادی، در قلمرو شیطان قرار دارد.

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله به حق امام رضا همین امشب بهت پیام بده اگه دلخوشی تو اینه خدا ازت دریغ نکنه

وای عزیزم گریم گرفت 🥲🥲😭😭😭😭😭😭

ممنونم ازت عزیزم

انشاءالله به حق حضرت زهرا و حضرت علی ک امروز سالروز ازدواجشون بود حاجت روا بشی 

انشاءلله به حق بزرگی و بخشندگی خداوند
به حق پنج تن
به حق حضرت زهرا و حضرت علی
به حق بچه های عزیزشون
و به حق امام زمان حاجت روا بشید 💚

این کاربری واگذار شده ✌️
من لطفا  دو تا بگیر برات قران میخونم اولیش اینکه بهم فکر میکنه؟ دوم اینکه برمیگرده؟

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت قدرت

خیر
شما نباید سعی کنید پرخاشگری را با رفتار صلح آمیز کنترل کنید، زیرا این امر می تواند باعث خشونت بیشتر شود. وقتی افراد خشن متوجه می شوند که شما با آن ها مقابله نمی کنید، به جای این که این رفتار را نشانه رشد بدانند، آن را به عنوان نقطه ضعف قلمداد می کنند.

ممنونم نیت کردم فاطمه هستم کی برمیگرده ، یا این هفته برمیگرده ؟ انشاءلله به حق بزرگی و بخشندگ ...

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت عدالت

خیر
زندگی شخصی دیگران را قضاوت نکنید تا آن ها نیز همین رفتار را با شما نداشته باشند. کارت عدالت به شما کمک می کند تا در مسیر شایعات بی پایان قرار نگیرید. قضاوت دیگران امری مسری است و هرچه بیشتر این کار را انجام دهید، بیشتر در دام آن گرفتار می شوید. بی طرف ماندن همیشه بهترین نتایج را خواهد داشت.

نیت کردم 

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت عدالت

خیر
شما نباید بی طرف و خنثی باشید. در زندگی هر کس، زمانی وجود دارد که باید از کسی حمایت کند( طرف کسی را بگیرد). بی طرف ماندن شما باعث می شود آن ها به رفتارشان ادامه داده و شما نیز، در کار ناپسندشان شریک شوید. در مقابل اشتباهات سکوت نکنید، این کار وفاداری شما را نشان نمی دهد.

من پولی که میخوام تا فردا جور میشه یا نه؟

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت عاشقان (عاشق و معشوق)

بله
در مسیر زندگی تان پیش بروید تا بتوانید به صورت اتفاقی عشق واقعی را ملاقات کنید. کارت عاشقان در بهترین حالت نشان دهنده پیوندی عاشقانه است و هیچ کس نباید چنین فرصتی را از دست بدهد. اگر قبلا معشوق خود را پیدا کرده اید، برای بهبود رابطه تان خوب وقت بگذارید. اما اگر هنوز با شخص مورد نظرتان آشنا نشده اید، امروز می تواند همان زمانی باشد که منتظرش بودید.

من به نیت سالم یه دنیا اومدن بچم

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت راهبه

خیر
شما نباید درگیر افرادی شوید که با شما پنهان کاری دارند، زیرا این کار باعث بروز مشکلات متعددی در زندگی تان خواهد شد. راهبه به شما یادآوری می کند که بهتر است وقت خود را با کسانی که با شما صادق ترند، بگذرانید. با این روش، به درک درست تری نسبت به اتفاقات اطراف تان خواهید رسید.

ممنون میشم برا منم بگیری نیت کردم

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت شیطان

خیر
با افرادی که شما را می ترسانند و می توانند تحت کنترل خود بگیرند، درگیر نشوید، زیرا دیر یا زود، یکی از این دو کار را انجام خواهند داد. اگر شما رفتاری در خور خواسته هایتان نداشته باشید، هرگز به آنچه متعلق به شماست، نخواهید رسید، پس چرا کاری را که نمی توانید در آن برنده شوید، شروع می کنید؟ در کل، بهتر است از افرادی که مانند گرگ در لباس میش هستند، دور بمانید.

نیت کردم

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت خورشید

بله
این کارت نشانه خوبی برای به حقیقت پیوستن رویاهای شماست. این اتفاق بدین معناست که هر آنچه آرزو کنید، اتفاق خواهد افتاد. با فکر کردن به خواسته هایتان، در جهان انرژی ای آزاد می کنید که با انرژی های مشابه دیگر همسو شده و شما را به رویاهایتان می رساند.

نیک کردم ممنون

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت داوری

بله
اگر کار اشتباهی انجام داده اید، وقت آن است که عذرخواهی کنید. کارت داوری می گوید اعتراف به اشتباه تان، می تواند ابزاری قدرتمندی برای اصلاح شرایط باشد. این کارت نشان می دهد که با قضاوت دیگران، شما نیز تحت قضاوت آنان قرار خواهید گرفت.