2777
2789
خییللی داره تلاش میکنه و کار میکنه که پولدار بشه بنظرت با مهدی ازدواج دارم؟؟؟🙂❤ مهدی ابراز علاقه ...

ببین حس بدی از مهدی نگرفتم ،کارت ازدواج هم اومده م مربوط ب یه شخصی با وضع مالی خوبه از ته دل دعا میکنم خودش باشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین حس بدی از مهدی نگرفتم ،کارت ازدواج هم اومده م مربوط ب یه شخصی با وضع مالی خوبه از ته دل دعا میک ...

حس مهدی به مبینا نیوفتاده بود ؟

همه مشخصاتی که دادی از من و مهدی درست بود:))

بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته‌باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود... میدونی چی بده؟اینکه اعتماد بنفس نداری اینکه از مورد تمسخر گرفته شدن میترسی دخترای سرزمین من قوی و جسور هستن🤞❤🙃
بهار و اراد 💚

چقدر اسماشون بهم میاد حس مثبتی گرفتم:)

بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته‌باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود... میدونی چی بده؟اینکه اعتماد بنفس نداری اینکه از مورد تمسخر گرفته شدن میترسی دخترای سرزمین من قوی و جسور هستن🤞❤🙃
حسش بهت خوبه، از اقوامتون هست؟

بله دقیقاااا فامیله

چطور؟؟؟

[QUOTE=296940992]اگر شمارو ریپ زدم حتما خودتو گفتم، مهدی رو حسی احساس نکردم نمیدونم واقعا الکی چیزی بهت نمیگم [/QUOTE

شوهرم خیانت میکنه بهم؟

➖⃟●━━━━ ᵍᵒᵈ ᶤᶳ ᵉᶰᵒᵘᵍʰ ─ تنها خدا کافیست🦋