2777
2789

خودم ی خانمی را توی خیابون دیدم انقد رژگونه زده بود که کلا سفیدی صورتش مشخص نبود و کلا دوطرف صورتش قرمز بود خیلی تعجب کردم پیش خودم گفتم شاید مد شده ..

این روزا هم میگذره...⛅⚡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم ۱۰ سال پیش که دانشجو بودم و خیلی جوانتر بودم. اینقدر رژگونه میزدم که برنز بشم. زیر چشمام هم ...

عزیزم😁آخه ایشون ک‌ من دیدم کل صورتشو زده بود یهو تعجب کردم اما خب اصن بروز ندادم و ضایع نکردم شاید ناراحت میشد..

این روزا هم میگذره...⛅⚡

همينجا تو ني ني سايت ! يكي نظر در مورد يه موضوعي پرسيد بعد اخرش كه نظز دادن برگشته ميگن " حالا همه براي من عاقل شذن " ! و يه سري بدو بيراه  ديگه و تاپيك رو قفل كرد ! 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
عزیزم😁آخه ایشون ک‌ من دیدم کل صورتشو زده بود یهو تعجب کردم اما خب اصن بروز ندادم و ضایع نکردم شاید ...

منم یه کل صورتم میزدم و احساس می‌کردم حیلی کیوت میشم‌.

دریغا که اسکل جامعه بودم.

همينجا تو ني ني سايت ! يكي نظر در مورد يه موضوعي پرسيد بعد اخرش كه نظز دادن برگشته ميگن " حالا همه ب ...

این برای من هم تو نی نی سایت پیش اومد. 

کاش توی دانشگاه یا دبیرستان روش آدمیزادی گفتگو و استدلال کردن رو به بعضی ها یاد میدادن.