2777
2789

من دوره هام ۲۸روزه هست سه ماه اخر یادداشت کردم به ترتیب نهم پنجم یکم برحسب اینا باید ۲۸میشدم ؟؟اخه نمیدونم از کی حساب کنم امروز ۳۰هست اما پریود نشدم هنوزتخمدان راستم تیرمیکشه تکررادرارگرفتگی کمر دارم ممنون میشم راهنمایی کنید🥲

از آفتاب گردون پرسیدن چرا شبا که میشه سرت پایینه گفت شبا:ستاره ها چشمک می زنندنمیخوام به خورشید خیانت کنم:🥳🌻)

از من چهل روز شد بی بیم هفته پیش منفی شد دیگه جرات نکردم بزنم، هییییچ علایمی هم ندارم نه پریودی نه بارداری، فقط یه ذره دل درد دارم در حد چند دیقه در روز، سابقه نداشت پریودم یه روز اینور اونور بشه

ریپ نزن نمیخونم 😑
از من چهل روز شد بی بیم هفته پیش منفی شد دیگه جرات نکردم بزنم، هییییچ علایمی هم ندارم نه پریودی نه ب ...

چهل روز چخبره اخه 😳

از آفتاب گردون پرسیدن چرا شبا که میشه سرت پایینه گفت شبا:ستاره ها چشمک می زنندنمیخوام به خورشید خیانت کنم:🥳🌻)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوره هام ۳۰روزه بود روز ۱۹پری هم از رو سنو تخمک گذاریم بود با فولیکول ۱۴که دکتر اصلا امید نداشت

درست روز ۳۰بی بی زدم حاله بود صبحش رفتم بتام۳۵بود 

دوروز بعد ازمایش رو تکرار کردم ۲۱۸شده بود

درواقع ۱۱روز بعد تخمک گذاریم مثبت شد با حاله ی کم رنگ

از من چهل روز شد بی بیم هفته پیش منفی شد دیگه جرات نکردم بزنم، هییییچ علایمی هم ندارم نه پریودی نه ب ...

منم دقیقا مثل تو ن علائم پریودی دارم ن بارداری  من باید ۳ خرداد پریود میشدم ک نسدم دیگ شنبه ۳ تیر 

خانما دعا کنید من باردار بشم و همسرم با من خوش اخلاق بشه آمین ان شا الله همتون به مراد دلتون برسید