2777
2789
عنوان

مشکل با شوهر

414 بازدید | 12 پست

سلام دوستانمن شوهرم دوبار بهم خیانت کرده نمیدونم بشه اسمشو گذاشت خیانت یا نه!

یکبار تلفنی با یه دختر ۴۵ دقیقه صحبت کرد که دستش رو شد اما زیر بار نرفت 

یه بارم چت کرده بود با یه دختر و حرفای +18 زیادی زده بودن که باورم نمیشد وقتی دیدم😥 که ازشون اسکرین گرفتم و دیگه نتونست انکار کنه و این بارو قبول کردو معذرت خواهی کرد و قول داد تکرار نکنه تا الآنم تکرار نکرده تا جایی که من میدونم 

تقریبا حدود دو سال پیش این اتفاق ها افتاد اون موقع ما خونه نداشتیم و همسر من کارش اقماریه و یکم فشار هم مالی و ... روش بود.

اما الآن خداروشکر اوکی هستیم

در کل شوهرم آدم مهربون و خوبیه و دوستش دارم اما گاهی که یادم میاد این کارارو کرده ازش نفرت پیدا میکنم اصلا نمیتونم فراموش کنم این کارش رو

شما جای من بودید چکار میکردید میبخشیدیدش ؟

یه مشکل دیگه که باهاش دارم وابستگی زیاد به خانوادش هست خیلی رو اعصابمه اون چت رو اگه تحمل کنم این یکی خیلی بیشتر منو عذاب داره میده!

میبخشیدم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر همین وابستگیش ب خانوادش ب مشکل برخوردیم و الان ۶روزه ک خونه بابامم و اونم هیچ خبری ازش نیس

آره عزیزم خیلی بده وابستگی شوهر به خانواده هیچی از این بدتر نیست برای یه زن 

حداقل اینکه برای من اینطوریه

عزیزم تو که بخشیدیش با خدا معامله کن بگو خدایا بخاطر تو بخشیدم تو هم کمکش کن دیگه سمت این کارا نره و منو کمک کن فراموش کنم اون اشتباه رو 

در مورد وابستگی به خانواده همسر هم می دونم خیلی رو اعصابه😑 ولی خیلیا از ما خانوما این مشکل رو داریم ، باید با صبوری حلش کنیم، اگه یهو گارد می گیریم شوهرمون زیر بار نمیره ، باید باهاش همراهی کنی ، به مرور این وابستگی کم میشع

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍
آره عزیزم خیلی بده وابستگی شوهر به خانواده هیچی از این بدتر نیست برای یه زن  حداقل اینکه برای ...

اوووف خیلی بده بخدا داغونم از زندگی افتادم نمیدونم چی میشه خدا نگذره از باعثوبانیش

اوووف خیلی بده بخدا داغونم از زندگی افتادم نمیدونم چی میشه خدا نگذره از باعثوبانیش

این وابستگیا همش ریشه در تربیت غلط مادرا داره 

مادر شوهر من با همسر من مثل شوهر نداشته خودش رفتار میکنه فک میکنه پسرش شوهرشه 

مثلا هیچیش نیستا میگه پسرم نگاه کن پام ورم کرده نگاه کن اینجای انگشتم زخم شده اصلا بلوغ پیدا نکرده مثل بچهای دو ساله رفتار میکنه

من کاملا متوجه حسادتش میشم وقتی شوهرم بهم محبت میکنه 

کلا با هر رفتار و چیزی میخواد به شوهرم بفهمونه که من خوب نیستم و این خودشه که خوبه

آره عزیزم خیلی بده وابستگی شوهر به خانواده هیچی از این بدتر نیست برای یه زن حداقل اینکه برای من اینط ...

چطور وابستگی همسرت به خواهر و خانواده بده ولی برادرت شما را خونش دعوت می‌کنه خوبه ...لابد عروستون هم از این کار بدش میاد