2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانم های عزیزمن وارد33سالگی شدم مجردم وواقعا تلاش کردم کارکردم زیاد به اهدافم آرزوهام تاحدودی رسیدم ولی الان حس پوچی دارم چون حس میکنم زندگیم کامل نیست.  ناشکری نمیکنم

خانم های عزیزمن وارد33سالگی شدم مجردم وواقعا تلاش کردم کارکردم زیاد به اهدافم آرزوهام تاحدودی رسیدم ولی الان حس پوچی دارم چون حس میکنم زندگیم کامل نیست.  ناشکری نمیکنم

خانم های عزیزمن وارد33سالگی شدم مجردم وواقعا تلاش کردم کارکردم زیاد به اهدافم آرزوهام تاحدودی رسیدم ...

عزیزم کلا زندگی چه مجرد باشی چه متاهل سختی های خاص خوش و داره، اونی که متاهل هست درگیر روزمره  و کارهای زندگی هست و از نظر خودش دیگه فرصت نمیکنه به هدف هاش برسه، اونی هم که مجرده به هدف هاش رسیده و به قول معروف زندگی رو زندگی کرده ولی از طرف دیگه نگران اینده است و ترس از تنهایی داره

پس زندگی هر طور باشه یه طرفش میلنگه، در نتیجه نباید خیلی سخت گرفت.