2777
2789

حق با پدرته

موقتی برو بتونی دوره ی لاین ارایشگری یا مهارت دیگه ای ببینی

اینده داشته باشه برات

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق با پدرته موقتی برو بتونی دوره ی لاین ارایشگری یا مهارت دیگه ای ببینی اینده داشته باشه برات

این مهارتا دوره هاشون پول میخواد وقتی وضع خودش مناسب نیست چجوری قراره اینارو برم

این مهارتا دوره هاشون پول میخواد وقتی وضع خودش مناسب نیست چجوری قراره اینارو برم

میگم موقتی برو منشی بشو ولی حقوقتو پس انداز کن برای مهارت

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

منشی خانم دکتر بودن خیلی خوبه که 

دکتری ک من میرم منشیش یه دختر ۲۳ ساله اس درسشم میخونه یه خانمه اومده بوده دکتر اونجا پسندش کرده الان نامزده 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
نه عزیزم بلاخره بری سر کار توی اجتماع هستی پولی ام درمیاری خیلی خوبه 

منم همینو میگم ولی اصلا بهم گوش نمیده من واقعا نیاز دارم به اینکه درآمد داشته باشم 

منشی خانم دکتر بودن خیلی خوبه که  دکتری ک من میرم منشیش یه دختر ۲۳ ساله اس درسشم میخونه یه خان ...

واقعا کار کردن عار نیست که نمیدونم چرا نمیتونم قانعش کنم

منم همینو میگم ولی اصلا بهم گوش نمیده من واقعا نیاز دارم به اینکه درآمد داشته باشم 

خب منطقی صحبت کن باهاش اطمنیان بده بهش که سرت توکار خودته و فقط دنبال کار هستی بعد بگو خودت باهام بیا برو ببین چجور جاییه

خب منطقی صحبت کن باهاش اطمنیان بده بهش که سرت توکار خودته و فقط دنبال کار هستی بعد بگو خودت باهام بی ...

مشکلی با جا نداره انقد جاهای خوب پیدا کردم میگه تو لازم نیست کار بکنی خسته شدم😭