2777
2789
عنوان

بچها کمک🙏🙏🙏😔

62 بازدید | 12 پست

سلام من یه نوزاد شش ماهه دارم که از موقعی که دنیا اومد رفلاکس داشت وبالا میاورد اما هنوز خوب نشده بی قراری نمیکنه اما شیر که میخوره بالا میره چیکار کنم😭😭😔

دختر عزیزم لبخندت تمام خستگی های دنیا را از بین میبرد هر روز برای خوشبختی تو دعا میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وزن گیری چطوره   خوابش چطوره طی روز ۱ساعت مداوم میخوابه؟

اره ماشاالله الان 7/5کیلو وزنشه خوابشم خوبه فقط بالا میاره

دختر عزیزم لبخندت تمام خستگی های دنیا را از بین میبرد هر روز برای خوشبختی تو دعا میکنم
اره ماشاالله الان 7/5کیلو وزنشه خوابشم خوبه فقط بالا میاره

پس رفلاکس نداره اصلا

احتمالا زیاد از حد میخوره که بیشترش رو بالا میاره 

حتی رفلاکس هم باشه اهمیت نداره چون اذیتش نمیکنه که باعث بشه شیر نخوره یا بیقرار باشه و بیخواب

۶ماهه دیگه بزرگه اگه مشکلی بود تاحالا دکتر بهت میگفت این ۶ماه دکتر بردی؟

دوبار موقعی که کوچیک بود بردم گفتن شش ماه رو تموم کنه خوب میشه نمیدونم بخدا

پس رفلاکس نداره اصلا احتمالا زیاد از حد میخوره که بیشترش رو بالا میاره  حتی رفلاکس هم باشه اه ...

نه خداروشکر نه خوابش مشکل داره نه وزن گیریش فقط بالا میاره 

دوبار موقعی که کوچیک بود بردم گفتن شش ماه رو تموم کنه خوب میشه نمیدونم بخدا

وقتی فرنی و زرده تخم مرغ شروع کردی بهش بعد غذا ی قاشق چای خوری عرق نعنا با آب بده .  حتما بزار ۶ماهش تمام بشه بعد براش غذا شروع کن

وقتی فرنی و زرده تخم مرغ شروع کردی بهش بعد غذا ی قاشق چای خوری عرق نعنا با آب بده .  حتما بزار ...

مرسی که وقت گذاشتی وجواب دادی 🙏🙏🌹