2777
2789
عنوان

اقوام همسر

195 بازدید | 13 پست

شماها چقدر تو مهمونی اقوام همسرتون شرکت میکنین ؟

من خونه دختردایی همسرم برای مولودی دعوت شدم ولی چون رفت و امدی باهم نداریم علاقه ای به شرکت کردن ندارم ...

بنظرتون نرم زشت میشه؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من همیشه میرم

بالاخره احترام گذاشتن دعوت کردن زشته نری اگرم نمیخوای بری کاش موقعی زنگ زد تشکر میکردی میگفتی کاری چیزی داری نمیتونی بری به مهمونیشون

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    
مستقیم دعوتم نکردن به مادرشوهرم گفتن فقط

مستقیم غیر مستقیم نداره که. دعوت ، دعوته دیگه گلم. خیلی موارد برای دعوت پیش اومده فقط به مادرم یا مادرشوهرم( البته الان مرحوم شدن ایشون) گفتن و از طریق اونها دعوت کردن.

سلام😊