2777
2789
عنوان

معتاد شدم🚶🏻‍♀️

256 بازدید | 28 پست

اقا من معتاد گوشی شدممم

ب شدتم تنبلم

نمیدونم چرا اینجوری شدم

یعنی از صب تا شب گوشی دستمه ی جا ولو ام

اتاقم ترکیده حالم از خونه بهم مبخوره مامانمم هی غر میزنه ک همسنای تو ۴ تا بچه دارن اونوقت تو زیرتم جارو نمیزنی

😑🙁

خودمم از این اوضاع خستممم

منم اتاقم کثیفه.زیرمو جارو نمیکنم.مامانم میگه حتی وقتی یک بز میخواد تو طویله بشینه اول زیرشو تمیز میکنه

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اتاقم کثیفه.زیرمو جارو نمیکنم.مامانم میگه حتی وقتی یک بز میخواد تو طویله بشینه اول زیرشو تمیز می ...

خداییش ماماناتونو اذیت نکنید خوووو زیر پاتو تمیز کنید دختر گلم

خدایا برای من هم مادر باش هم پدر 

خداییش ماماناتونو اذیت نکنید خوووو زیر پاتو تمیز کنید دختر گلم

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
دقیقا مامان منم😂😂😂

😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تقریبا ۱۹😑

نه بابا جا داری هنوز حالا شوهر کنی انقدر این کارها رو بکنی خسته شی دیگه یه وقتی هم واسه دلخوشی مامانت یه کمکی بکن 😂

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید