2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 44 پست
مبارکه عزیزم.... اولی و آخری خلفی ..دومی قدامی  

جنسیتشون فرق داشت؟اوناکه خلفی بود؟

ممنون گلم همچنین.

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزیزم تا اینجا هر سه دخترن البته سومی رو احتمال داده هنوز انومالی نرفتم 

انشالله سلامت باشند.

اونوقت میگن خلفی بیشتر پسر هست....

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
شما دوست داری دختر باشه؟

واقعا برام فرقی نداره . هرچه خداخواست...کلا خودمو شوهرم ۴تا بچه دوستداریم. قرار گذاشتیم رژیم اینام نگیریم. البته من برا این یکی عرق کاسنی و....خوردم البته نه ب نیت جنسیت بخاطر کبدم. حالا میگم شاید دختر شد بخاطر مصرف سردیجات...

واقعا برام فرقی نداره . هرچه خداخواست...کلا خودمو شوهرم ۴تا بچه دوستداریم. قرار گذاشتیم رژیم اینام ن ...

درسته عزیزم ما هم احتمالا ۴ یا ۵ تا میاریم برام جنسیت مهم نیست خیلی ❤️ سلامت باشند ان شاالله رفتی انومالی خبر بده 😅

به دنبال وارستگی 
درسته عزیزم ما هم احتمالا ۴ یا ۵ تا میاریم برام جنسیت مهم نیست خیلی ❤️ سلامت باشند ان شاالله رفتی ان ...

انشالله که هرچه دلتون میخوادهمون صلاحتون باشه عزیزم😍

چشم حتما. تو تاپیک اخرم یه پست بزار تگت میکنم. توهم خبر بده 

۵ تیر میرم عزیزم ‌‌ چرا؟ میخوای ببینی ان تی احتمال خطا داره یا نه؟.

کنجکاو شدم بدونم دختر پسر اخه دوتا دختر داری خودت دوست داری پسر باشع؟ من جای تو دلم میخوادپسر باشه انشآلله که اول سالم باشع بعد جنسیت دلخواهت

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کنجکاو شدم بدونم دختر پسر اخه دوتا دختر داری خودت دوست داری پسر باشع؟ من جای تو دلم میخوادپسر باشه ا ...

قربونت عزیزم.... آره ولی همسرم بیشتر از من مشتاقه پسر بود.. من حقیقتا سه تا دختر یا حتی ۴ تا دختر رو دوست دارم البته که دلم میخواست ایشون پسر باشه ولی خب دکتر گفت شبیه دختره 😅 بهتر سه تا دخترم پشت هم دنیا اومدن 

به دنبال وارستگی 
قربونت عزیزم.... آره ولی همسرم بیشتر از من مشتاقه پسر بود.. من حقیقتا سه تا دختر یا حتی ۴ تا دختر رو ...

خیلی خوبه سه تا دختر پشت هم واقعا کیف میکنن 

ما هم سه تا خواهریم خیلی خوبیم مخصوصا الان که بزرگ شدیم 

ان شالله سالم باشه دختر و پسر واقعا مهم نیست