2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 44 پست
بله به من سر هر دو پسرم درست گفتن ولی بگن دختر احتمالش هست اشتباه بشه

اره منم شنیدم دختر احتمال اشتباه هست

به منم گفت پسره انومالی فردا دارم

فقط 38 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسر کوچولوم🧿🧿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه‌ها من سومین بارداریمه هنوز حرکات رو حس نمی‌کنم کم کم دارم میشم ۱۷ هفته... چقدر دیر شد این یکی قب ...

پسر معمولا حرکتش دیرتر دخترزودتره.قبلیا حرکتشون چجوری بود شبیه ماهی پشتک میزدن یا مثل نبض؟

پسر معمولا حرکتش دیرتر دخترزودتره.قبلیا حرکتشون چجوری بود شبیه ماهی پشتک میزدن یا مثل نبض؟

دختر دومم ۱۳ هفته 😑😑😑😑 مثل ترکیدن حباب بود اولی هم ۱۶ هفته همین جوری ایشونم که هیچی هنوز ... مثل همون نبض بوده احتمالا نمیتونم توصیف کنم دقیقا چطوری 

به دنبال وارستگی 
بچه‌ها من سومین بارداریمه هنوز حرکات رو حس نمی‌کنم کم کم دارم میشم ۱۷ هفته... چقدر دیر شد این یکی قب ...

تا ۲۳هفته وقت هست.

من الان ۱۳هفتمه قشنگ حرکات نبض مانندشو حس میکنم

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
چند سالشونه؟ گفتی ان تی گفته بهت دختره ؟ خودت دلت چی میخواد؟  انشالله سالم باشه و جنسیت دلخواه ...

۶ و ۲ و ایشونم هنوز ۱۷ هفته.... دوست داشتم همیشه ۲ تا دختر اول یه پسر بعد یه دختر بعد 😅 و یه پسر بعدش بشه

ولی خب فعلا شده سه تا دختر اول❤️ 

ان تی خیلی شل و ول گفت شبیه دختره حالا انومالی بیا دقیق بگم 

به دنبال وارستگی 
منم دومی رو همین موقع حس کردم با این که حالت جفت جوری بود که میگن دیرتر حس میشه 😅

قدامی بود؟ من خلفی هست . کلا برا سه تا بچه هام.منم بچه سومم رو حاملم😊

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...